Дневен хороскоп за 22 февруари

21644
Дневен хороскоп за 22 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако държите да бъдете себе си, то проявете най-ясното ви качество – това да сте откровени. Възможно е да бъдете потърсени за съвет, но за да е ценен е добре да се абстрахирате от вашия личен опит, до колкото е възможно.

Телец

Очаква ви ден, изпълнен с чудеса. Още сутринта в живота ви ще се появи нещо красиво. Не си задавайте въпроса дали го заслужавате, а взимайте с пълни шепи. Напълно сте заслужили щастието си, така че му не насладете подобаващо.

Близнаци

Някой отдавна се опитва да привлече вниманието ви, но вие не го забелязвате. Това се отнася за самостоятелните представители на знака. Ако не сте във връзка огледайте се внимателно около вас. Очаква ви изключително преживяване.

Рак

Това е ден за анализи и признания, свързани с личния живот. Бъдете рационални и признайте, че промяната е необходима. Вечерта си подарете любим филм или храна, а защо не и двете.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица. Овен През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката ...

Това е ден за активни действия в служебно отношение. Не отлагайте нищо за следващия ден. Може да се наложи да останете до по-късно в офиса, но всичко това ще ви даде повече свободна през следващите дни, дори и седмици.

Дева

Днес бъдете умерени във всичко, най-вече в желанието си да разберете повече подробности по въпрос, който не е много ваша работа. Обуздайте любопитството си. Това, което трябва да знаете ще се научите, когато въпросният човек реши да ви го каже.

Везни

Колкото и странно да ви се струва ситуацията, в която се намирате е напълно поносима. Може да искате много неща, но се спрете и си дайте сметка, че притежавате не по-малко. Време е за почивка от желания.

5 начина да направите връзката си успешна

Неуспешните взаимоотношения, въпреки че са трудни за преодоляване, също могат да бъдат прикрито благословение. Те могат да ви научат на...

Скорпион

През този ден бъдете внимателни и не взимайте нищо, което не е ваше. Дори да ви го подаряват, намерете начин да откажете или да се реванширате възможно най-бързо.

Стрелец

Денят ще ви затрупа с някои от неприятните ви задължения. Не се натъжавайте, а си помислете за това колко хубаво ще ви бъде скоро, след като вече е зад гърба ви.

Козирог

7 битовизма, които гарантират, че любовта ви е истинска

Понякога, особено след като делите дълго време едно легло с някой, ви се струва, че тръпката сякаш си е отишла. Не мислете, че е така -...

Това е ден за поемане на отговорност. Сега не е моментът да да обвинявате другите за грешките си. Направете, каквото се иска от вас и не коментирайте работата на другите.

Водолей

Очаква ви хубав ден, но заложете на активните дейности, а не на очакванията. Вечерта няма да сте склонни на компромис с член на вашето семейство. Това ще се отрази на самочувствието ви. Помислете добре дали наистина си заслужава да сте толкова горди.

Риби

Оставете съмненията настрана. Може да сте сигурни, че партньорът ви напълно ви разбира. Споделете с него или нея притесненията си. Обсъдете всичко, което ви вълнува, за да не се връщате повече на темата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com