Дневен хороскоп за 25 април

23601
Дневен хороскоп за 25 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще сте самото хладнокръвие. Важните въпроси трябва да се решават с много разум, но когато става въпрос за отношения малко повече емоция не е излишна. Стига тя да показва любов, разбира се.

Телец

Днес ще се опитате да скриете нещо от половинката си. Това може да не ви се струва толкова важно, но ако той или тя разбере, ситуацията ще се усложни. Задайте си въпроса защо не искате да споделите.

Близнаци

Не се сърдете на партньора си. Това, че се чувства не достатъчно добре не е по негово желание или вина. Колкото повече разбиране проявите, толкова по-бързо ще разрешите проблема помежду си.

Рак

през този ден не пропускайте нищо във външния ви вид. Не че не сте прекрасни по всяко едно време и във всеки вид, може да срещнете дълго чакан човек и да се притесните излишно за това как изглеждате.

Лъв

През този ден обърнете повече внимание на предстоящото лято и какъв точно вид почивка искате. Седнете с половинката ви и започвайте да обсъждате въпросните варианти, че не остана време.

Дева

През този ден не се обръщайте назад. Това, което е приключило е приключило и няма какво да го мислите повече. Не случайно е станало така, не забравяйте за причините.

Везни

През този ден с половинката ви ще говорите на различни езици. Напоследък ви се случва често и може би имате нужда от един по-сериозен и душевен разговор, изпълнен с много любов.

Дневен хороскоп за 24 април

Овен Този понеделник няма да е неприятно скучен. Очакват ви много общуване, преговори, пътувания, срещи – служебни и лични. Успе...

Скорпион

Това е време, в което да спрете и да се огледате. Имате нужда от глътка въздух, обновяване и повече оптимизъм. Не се страхувайте да се разделите със старите ви навици и да се усъвършенствате.

Стрелец

Този вторник може да е критичен за ваши много важни отношения. Хубаво е да бъдете себе си, но това понякога наранява другите. Ще трябва да направите избор.

Козирог

Седмичен хороскоп за 24-30 април

Овен Новата седмица няма да ви остави да скучаете. Дните ви ще бъдат изпълнени с общуване, преговори, пътувания, срещи – служебн...

Днес ще ви е трудно да изпълните всички желания на половинката ви, а и не сте длъжни. Поинтересувайте се на какво се дължат всички тези претенции и се опитайте да намалите броя на желанията.

Водолей

Днес може да се почувствате уморени, но това не значи, че не може да се почувствате обичани. Едното няма нищо общо с другото, така че просто се разположете удобно и приемете това, което ви се дава.

Риби

Този ден може да ви донесе толкова нови неща, че да ви е трудно да се ориентирате. Дайте си ясна сметка от какво имате нужда и не правете компромиси със желанията си. Едва тогава направете избор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com