Дневен хороскоп за 25 август

16757
Дневен хороскоп за 25 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден усилията ви ще бъдат възнаградени с признанието от страна на важен човек. Опитайте се да реагирате максимално скромно, за да не развалите високата оценка за себе си.

Телец

Този петък не е много подходящ за преговори, освен ако сега не предстои тяхното продължение. Не си правете сметките без кръчмаря, със сигурност ще излязат криви, а вие нямате нужда от допълнителни усложнения.

Близнаци

Този петък не се тревожете за развитието на личните ви дела. Със сигурност напълно ще контролирате ситуацията, макар че отстрани това няма да изглежда така. Вече сте убедили когото трябва, че това е негово решение и това е най-важното.

Рак

Това е ден, в който трябва да имате по-лежерен поглед върху нещата. Трудности винаги ще има и трябва да им се покаже, че те не са най-важното в живота ни, а те наистина не са такива.

Лъв

Какво ви чака според ЗОДИЯТА до края на 2017 г.

Ето какъв е хороскопът ви за следващите 4 месеца. Бъдете готови за изненади и много вълнуващи неща... Овен Половината от сърцето ви и...

Този петък се въздържайте от решителни крачки и вземането на важни решения, свързани с личния ви живот. Има информация, която все още не ви е известна и може да се подвете от настоящето положение.

Дева

Този петък бъдете по-пестеливи от обикновено. Съвсем скоро ще са ви необходими покупки за други по-важни неща. Имайте го предвид.

Везни

През този ден направете нещо ново за себе си. Може просто да седнете и да помислите с какво ново може да се захванете, за да допринесете за интелектуалното си развитие и професионалната си квалификация.

3-те зодии с любовни изненади през септември

Това са зодиите, за които ще има промяна в любовта през септември. За едни тя ще е крайно положителна, за други не чак толкова. Но за в...

Скорпион

През този ден не се страхувайте да изразите чувствата си. Може и трябва да бъдете себе си. Затова човек никога не трябва да съжалява. Вечерта не забравяйте да се обадите на човека, на когото сте обещали да го направите.

Стрелец

Бъдете сигурни, че спестените думи понякога може да бъдат наистина полезни. Опитайте да се въздържите от крайно изказване и това ще ви спести доста главоболия. Помислете как може да се изразите, така че да не засегнете никого.

Козирог

8 знака, че те обича истински

Връзките определено не са толкова прости, както изглеждат в холувудските филми. Пеперудите в стомаха и изпепеляващата страст не траят в...

Днес спокойно може да се отдадете на покупки, които отдавна сте планирали да направите. Позволете си най-доброто, защото много често евтиното излиза скъпо.

Водолей

През този ден си струва да се вслушате в нечии съвети, особено ако не съвпадат с вашето мнение. Не забравяйте, че информацията е най-ценното нещо.

Риби

Бъдете сигурни, че не сте сами в начинанията си. Позволявайте си по-чести почивки и не се товарете прекалено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com