Дневен хороскоп за 29 януари

12817
Дневен хороскоп за 29 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник съгласно текущите събития определете коя страна от живота ви се нуждае от промяна. Сега е важно да разчистите полето за нови фактори в ежедневието ви. Моментът е добър за смяна на курса, за отказ от претенции и поправки в имиджа.

Телец

Този понеделник е възможно да преживеете раздяла. Опитайте се да проявявате повече мекота към близките си. Предпазливостта няма да ви попречи във връзка с финансовите въпроси. Пазете и нервите си. Те са безценни.

Близнаци

Този понеделник ще сте склонни да приемате всичко присърце, затова по-добре е да ограничите контактите днес. Бъдете внимателни към близките, вниквайте в проблемите им, ненатрапчиво давайте съвети и подсказвайте. Постарайте се да запазите равновесие в близкото си обкръжение. Важните въпроси за решаване оставете за друг ден.

Рак

Този понеделник може да е напрегнат и най-добре е да се натоварите с работа. Емоциите ще ви пречат реално да оценявате ситуациите, възможни са конфликти, резки решения и действия. Неудовлетвореност от съществуващото положение в делата и отношенията с възлюбените, което ще бъде сериозна пречка за наистина важните неща.

Лъв

Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари

Овен През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни...

Това е много важен ден за вас, тъй като ще се случи промяна във вътрешното ви отношение към някоя актуална тема. Възможно е да сте настроени от нещо да се откажете. Но може да възникне и неочаквано силно увлечение, поради което да загубите самоконтрол, да изпуснете невнимателни думи, да извършите неадекватни постъпки.

Дева

Този понеделник обстоятелствата ще ви поставят пред важна тема, която изисква доработване. И тогава най-добре да не бягате и сериозно да помислите какво се изисква от вас. Денят е сложен за личните отношения. Възможно е да възникне необходимост от вземането на важни решения.

Везни

Този понеделник чувство за неудовлетвореност ще ви подтикне към решителни действия. Всъщност ви е необходим само много слаб импулс, някое внезапно признание или информация, за да се задвижи верижната реакция на промените.

ЛЮБОВЕН хороскоп за УИКЕНДА

Седмицата най-сетне завършва и идват почивните дни. През уикенда винаги е подходящо да прекараме повече време с най-любимите си хора. Н...

Скорпион

Този понеделник тенденциите носят възможност за разреждане на напрежението. Старайте се да пренасочвате разрушителната си енергия върху действия, където можете да разчистите нещо и да се избавите от стари неща.

Стрелец

Този понеделник няма да ви е лесно, но на кой ли ще е. Дадено откритие може да наруши вашия комфорт или покой. Възможни са събития и с приятна окраска, връщане на дълг или получаване на дълго чакана информация, която да разсее тревогите ви.

Козирог

Какво ви е подготвил днешният ден според зодията

Отново е понеделник и е време да запретнем ръкави и да се заемем за работа. И докато за някои това е нещо прекрасно, то други имат жела...

Този понеделник се погрижете за това основите под краката ви да не образуват пукнатини. В отношенията с близките разговорите сега имат голямо значение и е необходимо да проявявате търпение и мъдрост, за да си осигурите тил и подкрепа.

Водолей

Този понеделник ви предстои ви важна среща или разговор със себе си, за да си изясните картината на ценности и чувства, които досега са били под натиска на външни събития и странично влияние.

Риби

Този понеделник е добре да направите така, че символично или реално да се избавите от ненужни неща и емоции. Това ще ви позволи да усетите повече ред и маневреност за въплъщение на новите си планове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com