Дневен хороскоп за 3 август

23184
Дневен хороскоп за 3 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден може да ви донесе интересно събитие. Не бързайте да го определяте като отрицателно. Много скоро ще разберете, че то ви носи много повече позитиви.

Телец

През този ден направете нещо специално за себе си. Може да се опитате да надделеете свой страх и да се надскочите. Опитът ще си заслужава.

Близнаци

Бъдете сигурни във верността на приятелите ви. Спокойно може да им се доверите и да се облегнете на рамото им. Понякога и вие трябва да влезете в тази роля.

Рак

Помощта, която очаквате ще дойде от човек, за когото не сте подозирали, че е способен на такова нещо. Не се чудете много, а се възползвайте от предложението.

Лъв

Дневен хороскоп за 2 август

Овен Ако нещо не ви устройва – променете го. Губенето на ценно време и енергия в обсъждането на това как нещо не е както трябва ...

През този ден обърнете внимание на здравето си. Не се натоварвайте физически, а най-добре останете у дома, за да се пазите от слънцето. Приемайте повече течности.

Дева

Понякога си струва да се вслушаме в оценката на другите. Ако близък приятел се опитва да ви каже нещо, то е защото иска да ви е от помощ, а не за да ви дразни.

Везни

Днес проверявайте всяка информация. Колкото повече ви харесва, толкова по-подозрителни бъдете към нея. Задължително потърсете още няколко мнения, но не прекалено много.

3-те зодии, които ще получат НОВИНА през август

Най-горещият летен месец ще ни донесе и много горещи емоции. Зодиите ще има с какво да запомнят края на това лято. Ето кои са зодиите, ...

Скорпион

Бъдете спокойни за делата си. Всичко се развива по план, макар и не със скоростта, с която очаквате. Паниката може само да ви обърка и това да доведе до грешки.

Стрелец

Денят е подходящ за излизане и намирането на нови приятели. Бъдете доброжелателни, но все пак поставете някакви граници. Не разказвайте целия си живот още при първата среща.

Козирог

Ангел или дявол си според ЗОДИЯТА си?

Към коя група спада твоята зодия? От добрите или от лошите си. Можеш да видиш в следващите няколко реда:АНГЕЛИ: Това са зодиите с добр...

Днес ви очакват важни преговори. Не правете прекалено много компромиси. Изход винаги има така че настоявайте до последно за вариант, в който да сте максимално удовлетворени.

Водолей

Колкото и да е различно мнението ви сте част от обществото и понякога имате нужда от него. Просто изчакайте удобен момент, за да споделите вижданията си, а не ги изсипвайте неочаквано.

Риби

Слънцето може да носи повече опасности за вас, от колкото сте подозирали. Не пренебрегвайте защитната козметика, а най-добре избягвайте пряката слънчева светлина. Не забравяйте и течностите, но не алкохолните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com