Дневен хороскоп за 3 март

13829
Дневен хороскоп за 3 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота със сигурност ще сте прави. Въпросът е, че това няма да ви направи особено щастливи. Изборът е ваш, но направете така че да не съжалявате по-късно.

Телец

Тази събота е най-добре да си починете у дома, вместо да поемете по пътищата. Времето и без това няма да е  подходящо за разходки. Изберете си книга или филм и прекарайте един истински мързелив ден.

Близнаци

Тази събота, когато станете подредете приоритетите си. Дайте си сметка какво точно искате и ще ви стане ясно какво точно  да правите. Бъдете добронамерени и всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Рак

Тази събота посветете на любимия ви човек. Всичко, което вложите ще получите обратно и то в поне двойна доза. Не бройте, така както няма да може да преброите любовта, която ще получите.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Всички знаем колко непостоянна може да бъде една жена в желанията си. През този уикенд е добре да променяте идеите и намеренията...

Тази събота ще сте склонни към проява на сантименталност, но най-добре запазете господството на разума над емоциите. Последните ще преминат като летен дъжд, но с интензивността си може да ви объркат.

Дева

Тази събота бъдете умерени във всичко. Най-вече внимавайте да не нараните някого с думите си. Колкото и да сте убедени в правотата си ще бъде най-добре да спестите мнението си.

Везни

Това е ден за работа в екип. Осъществете идеите си с близки хора или роднини. Няма значение дали става въпрос за работа в почивния ден или за развлечение. Важното е да бъдете с много близки до вас хора.

Месечен хороскоп за март 2018 г.

Овен Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие. Първите дни на месеца не се страхувайте да бъдете иновативни. В комбина...

Скорпион

Тази събота бъдете на първо място за себе си. Посветете се само на това, което ще ви помогне да се разтоварите и релаксирате. Опитайте се да си наложите да мислите положително.

Стрелец

Тази събота ще сте склонни към меланхолия, но тя няма да ви донесе нищо добро. Насочете погледа си напред - там ви очаква промяната към добро. 

Козирог

Седмичен хороскоп за 26 февруари - 4 март

Овен Целта ви през тази седмица трябва да бъде да насочите усилията си към укрепването на основата, която сте изградили в служебен пла...

Не се колебайте да поработите в почивния ден. Вдъхновение ще имате за двама, не се пропускат такива моменти. В някой от работните дни ще може да наваксате почивката. 

Водолей

Не се страхувайте да се гмурнете в непознати води. Бъдете уверени в способностите и непозната за вас дейност може да се превърне в любима и дори във ваше любимо хоби или работа.

Риби

Тази събота ще имате наистина интересни идеи. Не отхвърляйте никоя от тях и най-вече не се срамувайте, че са малко по-самонадеяни. Това е знак, че трябва да вярвате повече в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно