Дневен хороскоп за 30 септември

13268
Дневен хороскоп за 30 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще сте прекалено изнервени. Причината за това ще е абсолютно неясна, поне няма да е външна. Потърсете навътре в себе си, защото рискувате да се изпокарате с всички.

Телец

Днес ще имате енергия за десетима. Това ще ви накара да търсите нови и нови предизвикателства, докато в един момент не си дадете сметка, че сте се загубил по пътя. Спрете се навреме.

Близнаци

Успешността на днешния ден ще зависи от правилното разпределение на задачите. Не си мислете, че можете да направите всичко сами. Това наистина ще е много трудно. Дайте пълномощия.

Рак

Този ден е много важен за вас. Ще имате възможността да придобиете нещо, което ще ви даде топлина и сигурност за много дни напред. Важното е да помислите как да отговорите подобаващо.

Лъв

През този ден не позволявайте на подозрителността да надделее над здравия разум. Нищо ще разберете нещо, нито ще се почувствате по-добре. Само ще изнервите обстановката допълнително.

Дева

През този ден рискувате да минавате от една крайност в друга. Колкото и да се борите да промените това, няма как да стане. Просто емоциите ви са ви в повече.

Везни

През този ден не бързайте с взимането на важно решение. Най-добре седнете и размислете. Само от това имате нужда, но без да се обвинявате за каквото и да било.

Скорпион

През този ден забравете за разума и сърцето и дайте предимство на интуицията си. Ако ви е толкова трудно да се ориентирате в ситуацията се обадете на най-доверения ви приятел и се вслушайте в неговата.

Стрелец

Този ден ще ви даде повече лекота от колкото е полезно. Бъдете внимателни на пътя независимо дали сте в ролята на пешеходец или на водач на превозно средство.

Козирог

Месечен хороскоп за октомври 2016 г.

Овен Октомври ще посрещне Овните с много активност в служебно отношение. От вас ще се иска само малко повече напористост, за да пост...

Денят ще ви попречи да проявите талантите си. Просто има такива моменти и те е най-добре да се изчакат да отминат. Може да седнете да помислите къде още бихте могли да ги приложите.

Водолей

Денят е подходящ за анализ на собствените ви действия. Прекарайте деня на спокойствие, може да си сипете чаша вино или две, но не повече. Умът ви трябва да е умерено вдъхновен.

Риби

Днес няма да ви се удаде да скриете нищо за себе си. А защо и трябва? Рано или късно ще блеснете с цялата си прелест, защо да не изсипете всичко това наведнъж. Събеседникът ви да му мисли!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com