Дневен хороскоп за 4 юли

4826
Дневен хороскоп за 4 юли
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

През този ден е добре да стоите отстрани на случващото се. Изберете ролята на наблюдател. Точно по този начин ще разберете кой се опитва да пречи на плановете ви и да решите как точно да действате спрямо него.

Телец

През този ден ще сте склонни да се оправдавате за щяло и нещяло. Странното е, че всъщност никой няма да ви търси обяснение за нищо. По този начин сами ще се поставите в неблагоприятна ситуация. Бъдете внимателни.

Близнаци

Днес ще имате възможност да изживеете един безгрижен понеделник. Явно не само на вас ви се почива. Това не означава, че трябва да зарежете задълженията си, просто не си давайте много зор.

Рак

Денят може да ви подтикне към прибързани и спонтанни решения. Те ще бъдат в противоречие с това, което наскоро сте решили, но ще са по-полезни и ефективни. Забавлявайте се.

Лъв

Този понеделник очаквайте неочакваното. Нещо, което сте замислили ще се случи по начин, който не сте си представяли. Не го приемайте за неуспех. Съвсем скоро ще разберете, че всъщност нещата са се получили по-добре.

Дева

Поредица от събития ще ви подхване от сутринта. Хубавото е, че някои от тях ще може само да наблюдавате и не се изисква активното ви участие. Ще се чувствате възнаградени.

Везни

През този ден ще влезете в ролята на умиротворители. При това ролята ви няма да ви натовари. Ще се чувствате свободни, а след крайния резултат – напълно удовлетворени от себе си.

Скорпион

Ако днес се двоумите по даден въпрос помолете за помощ приятели. За вас ще остане само да слушате внимателно и да проумеете защо ви се предлага точно този вариант. Действайте смело.

Дневен хороскоп за 2 юли

Овен Тази събота не си правете сметката без кръчмаря. От време на дори се оглеждайте, за да видите дали не е наоколо, а вие сте отишли...

Стрелец

Днес е много важно да си кажете това, което ви е на душата и сърцето. Посланието ви ще бъде чуто и не се съмнявайте, че това е най-верният начин да предадете посланието си.

Козирог

Очаква ви един понеделник, изпълнен с много любовни приключения. Ще разберете, че сте избрали правилния човек и получавате много повече, отколкото сте подозирали, че имате. Щастливци!

Водолей

Дневен хороскоп за 1 юли

Овен Този слънчев петък ще има нужда от повече поле за действие. Ако не успеете да си го осигурите, ще трябва да действате в прекалено...

През този ден не хабете сили за нещо, в което не сте убедени, че си заслужава. Освен това не обръщайте внимание на чуждото мнение, нека ви водят само вашите убеждения.

Риби

Опитайте се да оцветите деня си в позитивни цветове. Въображението ви ще нарисува картина, която не се вижда често. Опитайте се да я запомните с всичките ѝ нюанси и да пристъпите по-бързо към реализирането ѝ.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...