Дневен хороскоп за 5 септември

13240
Дневен хороскоп за 5 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник от вас ще се иска повече, от колкото сте заявили. Имате два варианта – или да си признаете, че сте преувеличили или да направите всичко възможно, за да оправдаете заявеното.

Телец

Денят ще започне с неочаквана ситуация, срещу която може да възроптаете, но по-късно ще се окаже, че положението е изцяло във ваша полза. Затова не бързайте да реагирате отрицателно.

Близнаци

През този ден ще имате възможността да погледнете върху някои неща със съвсем друг поглед. Нещо, което до скоро сте смятали за ненужно ще се окаже с особена ценност.

Рак

През този ден смелостта ви ще е на изключително високо ниво, може да се каже, че ще сте безстрашни. Само не пренебрегвайте Наказателния кодекс.

Лъв

Седмичен хороскоп за 3-9 септември

Овен През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моме...

Това ден за активно действие. Многото думи сега няма да ви вършат работа, отложете обясненията за друг път. Който трябва ще ви разбере.

Дева

През този ден се опитайте да контролирате емоциите си. Сега те само ще ви навредят, това е най-малкото, от което имате нужда.

Везни

През този ден половинката ви може да бъде обзета от непреодолимо желание да премести всичко у дома. Използвайте всички доводи, които ви хрумнат, за да го откажат.

Месечен хороскоп за септември 2017 г.

Овен Началото на септември ще дари с много късмет представителите на знака Овен. Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с п...

Скорпион

През този ден внимателно обмисляйте решенията си. Възможно е да се съгласите с нещо само, за да ви се махне от главата, но това ще бъде погрешен ход.

Стрелец

През този ден енергията ви ще е в повече. Намерете правилният начин да я изразходите, защото рискувате да влошите отношенията си с важен и скъп човек за вас.

Козирог

Какви мъже искат жените?

Днес ще споделим с вас какви господа си търсят жените Попитахме нашите колежки какво харесват в един мъж и какъв трябва да бъде, за да ...

През този ден преследвайте мечтите си до последно. Не си и помисляйте да се съмнявате дори за миг. Всичко ще се случи точно така, както го искате.

Водолей

Емоциите ви днес ще са най-голямата ви пречка. Оставете ги за вечерта, когато ще сте сами. Днес бъдете максимално разумни и хладнокръвни.

Риби

През този ден бъдете напълно честни със себе си. В това няма нищо лошо, много лесно и бързо може да бъдете такива, каквито искате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com