X
 
 

Дневен хороскоп за 7 февруари

21097 1
Дневен хороскоп за 7 февруари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Това е ден, в който пред очите ви ще се разкрие неподозирана красота. Не се знае защо сте пропускали това до момента, но ще имате време да поправите грешката си.

Телец

Това е ден, в който да наваксате пропуснато в грижата за себе си и здравето си. Запазете си час при личния лекар, ако скоро не сте преминавали профилактика.

Близнаци

Очаква ви ползотворен ден. Днес ще затвърдите важни контакти с хора, които ще са ви от ползва в професионалното ви развитие.

Рак 

Този петък не бъдете прекалено претенциозни към себе си. Сега предстои да се поглезите подобаващо, защото го заслужавате. 

Лъв

Този петък задължително опитайте нещо различно. Рутината сега ще ви е по-досадна от всякога. 

Дева

Очаква ви похвала, на която няма да може да устоите. Сега е добре да сте по-внимателни с хората, които прекалено ви се възхищават.

Везни

Това е ден, в който да се окажете от състезанията. Не е нужно да се доказвате пред никого, освен пред себе си. 

Тези зодии са най-големите свалячи в офиса

Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор. Много хора се опитват да разграничават двете неща, но при други това...

Скорпион

Днес плановете ви ще претърпят известна промяна. Изчакайте добре преди да предприемете каквито и да било мерки. Може да сбъркате.

Стрелец

Днес рискувате да загубите нечие доверие. Усилието, което трябва да приложите е съвсем малко. Помислете добре дали не си струва.

Козирог

Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на февруари

Нова любов, бурни емоции с половинката, нужда от усамотение или желание да разпалим отново страстите – звездната карта е подготви...

Днес ще получите добри новини. Нещата в работата се развиват добре, но тепърва ще трябва да поддържате подобно темпо.

Водолей

Сега не е моментът да се съмнявате във всичко и всички. Най-добре се фокусирайте върху различна сфера, за да се разсеете от рутината. 

Риби

Този петък ще бъдете изпълнени с енергия, въпреки натрупаната умора. Ако е възможно вечерта отделете време за разходка и минути само за вас на тишина. 

Actualno.com

Етикети: