Дневен хороскоп за четвъртък

7968
Дневен хороскоп за четвъртък

Дневен хороскоп за Овен

Днес както никога ще трябва да разпръсквате около вас добро настроение и да раздавате усмивки в огромни количества. Опитайте и ще видите, че не е толкова трудно, а дори е и приятно. Отговорът на това ви поведение ще е повече от приятен.

Дневен хороскоп за Телец

Днес много лесно ще ви се удава всичко, което е свързано с мислене, взимане на елегантни решения и извличане на най-доброто от всички ситуации.С други думи манипулацията ще е успешна, само да може да заплатите цената

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще имате сериозни проблеми в общуването  околните. Опитайте се да не изпадате в ярост, защото това може да доведе не само до словесни,но и до физически сблъсъци. Гневът не е добър съветник.

Дневен хороскоп за Рак

Ако днес имате късмет, едно от запознанствата ви може да прерасне в истинско приятелство. Хванете късмета си здраво в ръце и не си и помисляйте да се чудите дали има смисъл или не.

Дневен хороскоп за Лъв

Седмичен хороскоп за 18-24.01

Седмицата вече започна, но най-вълнуващите и важни събития предстоят от днес нататък. Водолеите трябва да са особено внимателно с близк...

Ако погледнете спокойно в миналото си ще разберете, как да се справите с текущите си проблеми. Днес имате възможност да започнете нещо ново, за което сте си мислели отдавна и то със сигурност ще ви доведе до успех.

Дневен хороскоп за Дева

Днес за вас ще е най-добре да сдържате нервите си. Ще имате не малко дразнители, но не трябва да показвате, колко много те ви вбесяват. Подхождайте спокойно към всякакви провокации. Тази реакция ще е неочаквана за отсрещната страна и ще провали плановете ѝ.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще бъдете като китайски порцелан. Красиви, изящни и много крехки. В този ред на мисли, най-добре за вас ще е да избягвате всякакви конфликтни ситуации, защото те може да ви донесат много болка.

Кой е идеалният за вас парфюм според зодията

Ароматът е вашият почерк. Той трябва да бъде ухание, което не само харесвате, но и което ви кара винаги да се чувствате секси и самоуве...

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес е ден, в който сякаш всички ръбове са се наговорили да си уредят среща с вас. Предупредени сте, но не ги избягвайте,  а просто бъдете готови за срещата. Истината е, че по този начин ще избегнете сблъсък с по-сериозни неща.

Дневен хороскоп за Стрелец

Спомените много често са нещо приятно, с което може да се живее много дълго време. Днес оставете меланхолията и погледнете напред. Ще ви бъде много по-приятно, от срещата с  призраци от миналото.

Дневен хороскоп за Козирог

Нова версия на зодиака ще ви покаже знаците по начин, по който не сте очаквали

Понякога четенето на вашия хороскоп може да бъде наистина ужасяващо. Деймън Хеландбранд улавя този мотив много добре с тази поредица о...

Днес светлинката, която ще ви показва пътя ще бъде вашият оптимизъм. Оптимистите са добри хора, но понякога е по-добре да бъдем и поне малко реалисти. Не позволявайте прекалено розовите мисли да замъглят съзнанието ви.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес най-добре изслушвайте другите много внимателно и ако нещо не ви е съвсем ясно ще е по-добре да попитате. Няма нищо срамно в това. Това ще покаже, че наистина имате желание да вникнете в нещата

Дневен хороскоп за Риби

Днес най-важната и най-необходимата черта ще бъде точността ви. Направете всичко възможно да се съсредоточите, защото в момента разсеяността и невниманието ще доведат до загуби за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com