Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

До края на май 3 зодии ще се похвалят със завидна физическа форма

19 май 2022, 22:30 часа

Май е последният месец на пролетта, на който всеки винаги възлага надеждите си. Хората се готвят за лятото, опитвайки се да завършат всички важни неща, за да могат да релаксират през топлия сезон.

Те също се опитват да се вкарат във форма, да отслабнат, за да изглеждат добре в оскъдните летни дрехи. През май не всеки ще може да постигне тази цел.

Само някои хора в този период ще могат да подобрят физическата си форма. Това важи за хората от 3 зодиакални знака.

1. Овен

Личностите от това съзвездие са винаги активни и енергични. Овните се движат много, но в същото време, не се отказват от лакомства и нездравословна храна.

Поради това те не успяват да се отърват от наднорменото си тегло. През май те ще имат мотивация, ще разберат, че трябва да се съберат, за да се доближат до идеала, за да докажат на себе си, че са способни на всичко.

Овенът ще коригира диетата си, няма да нарушава ограниченията, които сам си е поставил. Това ще му гарантира тялото на мечтите му.

4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите

2. Дева

Хората, родени под това съзвездие на Зодиака винаги внимателно следят здравето си. Девите не си позволяват мазни и висококалорични храни, опитват се да се хранят правилно.

През май те ще продължат да го правят, но леко ще ограничат приема на храна, в сравнение с преди. Това ще им позволи бързо да постигнат желаната форма, да свалят няколко ненужни килограма, от които отдавна мечтаят да се отърват.

Това са 4-те зодии, които мразят да бъдат командвани

3. Лъв

Самочувствието при хората от този знак е нормално, така че те наистина не следят толкова фигурата си. Като се има предвид, че те са си красиви попринцип.

През лятото Лъвовете ще искат да станат привлекателни, да надминат себе си. Затова през май ще се занимават активно със спорт, ще се ограничават в храненето.

До края на месеца това ще даде забележими резултати, позволявайки на атрактивните Лъвове да получат още допълнително похвали и комплименти от обикновено.

Резултатите от работата върху собственото им тяло много ще зарадват представителите на тези знаци до края на май. Те ще бъдат доволни от постигнатото, самите те ще се възхищават на новите си и тонизирани фигури.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес