Документална НЛО поредица тръгва по National Geographic (ВИДЕО)

2852
Документална НЛО поредица тръгва по National Geographic (ВИДЕО)
Снимка: 2022 Vice Media LLC

Интересът към НЛО винаги е бил голям, особено като имаме предвид наличието на множество сигнали, подавани от хора по целия свят, станали свидетели на подобни летящи обекти. И ако мнозина смятат темата за фантастика, а сигналите за НЛО за нереални, трябва да се знае, че дори правителството на САЩ е провеждало официално разследване, свързано с тези феномени.

Всъщност, разследвания на НЛО вероятно е имало не само в САЩ, но и в други страни от десетилетия, но едва сега се разкриват подробности.

Именно с тази тема се занимава новата поредица на National Geographic "НЛО: Разследване на непознатото", чийто първи епизод ще бъде излъчен премиерно на 23 май от 22:00 ч. В рамките на пет епизода документалният мини сериал ще разкаже за законодателни промени, които американското правителство приема през 2021 г. и с които постановява провеждането на официални разследвания на НЛО.

Copyright: 2022 Vice Media LLC

Поредицата изследва какво е направено публично достояние и какво е било скрито от страна на правителството на САЩ. Епизодите представят призивите за прозрачност на гражданите, които се сблъскват с масови случаи на наблюдения на НЛО, както и информация от пилоти от военноморските сили, които докладват за необясними технологии. Зрителите ще могат да разберат повече и за нови високотехнологични научни усилия, а също и за очакванията за бъдещото развитие на тази мистерия.

Все повече сигнали за срещи с НЛО привличат вниманието на властите в САЩ

В средата на месец април стана ясно, че американското правителство работи над повече от 650 сигнала за НЛО. Новината бе съобщена официа...

Всеки епизод от поредицата "НЛО: Разследване на непознатото" ще е с продължителност от 60 минути. Първата серия ще може да бъде гледана на 23 май от 22:00 часа, a документалният разказ продължава всеки вторник в същия час.

В първи епизод зрителите ще разберат каква е истината зад тайната програма на Пентагона UAP (Неидентифициран въздушен феномен). Втора серия ще ни срещне с астронома Дж. Алън Хайнек, който води проекта "Синя книга". Този проект се занимава със събирането и каталогизирането на сигнали за НЛО от цивилни очевидци. В третия епизод от поредицата "НЛО: Разследване на непознатото" ще станем свидетели на разказа на трима бивши офицери от Военновъздушните сили на САЩ, които са станали свидетели на поява на НЛО. В четвърти и пети епизод пък ще научим различни истории за срещи с неидентифицирани летящи обекти не само в САЩ, но и по целия свят, както и за среща с НЛО, което лети изключително прецизно, макар да няма крила или пилотска кабина.

Не пропускайте специалната поредица "НЛО: Разследване на непознатото" по National Georgaphic – от 23 май в 22:00 ч.

2022 Vice Media LLC

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com