Двойките се карат поне 2 пъти по време на лятната почивка

6481
Двойките се карат поне 2 пъти по време на лятната почивка

По-голяма част от обвързаните мъже и жени признават, че се карат минимум два пъти по време на двуседмична отпуска през лятото.

Лятната отпуска е времето за почивка и спокойствие, но въпреки това търканията между партньорите не изчезват. Интересно е, че ябълката на раздора по време на ваканция най-често е банският костюм.

Според ново изследване прекалено изрязаните бански на жените по целия плаж причиняват странстващ поглед сред мнозинството от мъже, втренчили безсрамно очи в чужди жени. Това подлудява близо 2/3 от жените, които признават, че ревността им по време на море ескалира.

Втората най-честа причина за разправии по време на отпуска е желанието на мъжете да пътуват и обикалят различни места, докато нежния пол обича да се предпочита на шезлонга до басейна. Третата причина за неодобрението на жените е прекомерната употреба на алкохол от страна на половинките им.

Проучването показва още, че 79% от двойките се карат най-малко два пъти по време на двуседмична отпуска. 62 на сто от участниците в проучването споделят, че спорят всеки ден, а 6% от обвързаните дори резервират различни стаи за лятната отпуска.

Редактор: Калина Здравкова

Септември е месецът с най-много разводи

Последният месец на лятото е времето, когато най-много двойки решават да се разделят. След края на лятната отпуска и семейните почивки...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com