Дългоочакваното европейско първенство по футбол с нов дом под софийското небе

17582
Дългоочакваното европейско първенство по футбол с нов дом под софийското небе
Снимка: Mood for Food

Цар футбол ще завладее Европа за цял месец, стартирайки от 11.06. – петък. Летният фестивал Mood for Food ще предостави на гостите си удобно, широко и вкусно място, на което да посрещнат така чаканото спортно събитие. Бирата и коктейлите също са добър познайник на Mood for Food – организаторите обещават да са помислили за всичко. Паркът пред стадион Академик в кв. Редута е локацията на фестивала и мястото, на което спортни фенове и гастрономи могат да открият своя вкус.

Съдийският сигнал за първия мач от първенството между Турция и Италия ще прозвучи в 22:00, но съветът е да заповядате по-рано, за да се подготвите за емоциите  с 15-те food truck-ове и ресторанти с интернационална кухня и огромния избор от напитки. Ако пък сте изпълнени със нестихващ състезателен дух можете да се включите в турнирите по джага и да печелите награди и така съботата да комбинира всички любими занимания.

А музиката на Mood for Food няма да спре и за миг

Огромната LED стена ще завладее вниманието на спортните фенове, но музикалната сцена отново ще гърми. В деня на началото на ЕВРО 2020 по футбол (11.06., петък) за свежата атмосфера на сцената на фестивала ще избухнат Wosh MC и FEEL. Купонът ще бъде целодневен, но рап маратонът ще стартира в 21:00 ч. и ще продължи малко преди първия сблъсък от евро турнира по футбол.

Най-популярните поп изпълнители стават част от най-мащабния фестивал за годината. DARA и Тита на сцената на Mood for Food

Лятото е сезонът, в който можем да се отпуснем и да правим нещата, които ни зареждат и държат щастливи, а какво по-радостно от купища е...

Още на следващия ден, в неделя (12.06 - събота) във футболният кът ще можете да гледате и трите мача: Дания – Финландия; Уелс – Швейцария и Белгия – Русия. Храната ще е отново на топ ниво, напитките ще са студени и разнообразни.

Остава да разкрием кой ще музицира виртуозно от сцената – да, само това - Остава. Вечни хитове и рок енд рол, бира и огромен кеф очакват всички гости отново със стартов час 21:00.

Фестивалът ще продължи до 20.06. - почти до самия край на груповата фаза на ЕВРО 2020 по футбол. Още десет дни с гръмка музика, спортни емоции, хапване и множество турнири, награди и забавления – неслучайно Mood for Food е най-мащабният фестивал за годината в България. Още новини – съвсем скоро или повече информация за програмата на събитието можете да откриете на Facebook страницата на фестивала - https://www.facebook.com/moodforfoodbg/.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com