Efbet приема дългосрочни залози в приложението си

1025
Efbet приема дългосрочни залози в приложението си
Снимка: efbet

Въпреки че футболният сезон започва през август и отборите тепърва навлизат във форма, част от букмейкърите стартираха прием на дългосрочни залози. По този начин любителите на играта могат да прогнозират кой отбор ще стане шампион на дадена страна, кой ще вдигне купата и как ще се развият събитията в европейските турнири.

Прочитайки независимото ревю на Efbet приложение, ще научите повече за антепост залозите в българския букмейкър и какво е нужно, за да участвате в тях. Екипът на 7Спорт е засегнал всички аспекти и функционалности на платформата – от процеса на регистрация до изплащането на спечелените средства.

Как се поставят дългосрочни залози в приложението

Първата стъпка, която трябва да преминат потребителите, е да се сдобият с мобилното приложение за тяхната операционна система. Файлът за Android с разширение “apk” се изтегля от сайта на efbet, докато софтуерът за iOS е публикуван в магазина на Apple. Свалянето на програмата е безплатно, а инсталацията протича в рамките на половин минута.

След като efbet приложение е инсталирано на телефона, може да се посети от иконата за вход и да се разгледа детайлно. За участие в краткосрочни и дългосрочни залози обаче, има изискване за регистрация. Благодарение на този процес операторът събира информация за клиента, удостоверява дали е пълнолетен и проверява дали е вписан в Регистъра на НАП. Ако всичко е наред, профилът се създава и следва да се активира по имейл.

За поставяне на залози през апликацията е необходим депозит, който може да варира от 10 до 50,000 лева. Приемат се разплащания чрез няколко метода, включително дебитни карти, банкови преводи, каси, електронни портфейли.

Когато първоначалните етапи са стриктно изпълнени, потребителят може да влезе в спортния сегмент и да избере “Дългосрочни събития” от страничната навигация (б.а. – намира се вляво). На екрана се появява списък с най-популярните турнири от основните спортове – футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед и други. Залагащият посочва своя фаворит в дадения турнир и активира селекцията от електронния фиш, като спазва правилото за минимален залог (0.50 лв.).

Не забравяйте да се запознаете със специалните оферти за футболни залози на Efbet, за да не пропилеете възможности за по-добри печалби.

Кои са фаворитите на efbet във водещите надпревари

Да започнем от “турнира на богатите” – Шампионска лига. Според коефициентите в efbet приложение Манчестър Сити ще защити трофея си от миналия сезон (2.95), когато победи Интер на финала в Истанбул. Следващ в класацията с потенциални победители е Байерн Мюнхен, а по-нататък се нареждат Реал Мадрид, ПСЖ, Барселона и Арсенал.

“Гражданите” са основен кандидат за шампионската титла във Висшата лига. Най-сериозният им конкурент според специалистите ще бъде Арсенал, а в топ 4 ще попаднат още Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

Трейдърите очакват нов първенец в Ла Лига. Ставката за успех на Реал Мадрид варира около 2.00, докато тази в полза на Барселона е 2.35. Челната четворка ще бъде допълнена от Атлетико Мадрид и Севиля.

Интер е най-изявеният фаворит в италианската Серия “А” с коефициент 2.80 за 1-во място. Актуалният шампион – Наполи, ще остане втори според efbet, а Ювентус, Милан, Рома и Лацио ще допълнят топ 6.

Не се очакват изненади в Германия и Франция, където Байерн Мюнхен и ПСЖ доминират в последните години.

Напомняме, че участието в efbet приложение е важно да следва политиките за отговорни залози. Рискувайте суми, които може да си позволите да загубите!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Прясно агнешко месо - да изберем
Прясно агнешко месо - да изберем

Агнешкото месо се класифицира в зависимост от възрастта на животното: млечно (месо от агне-сукалче, хранено само с майчино мляко) - максимална...