Ето как ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 1)

10273
Ето как ще се отрази новолунието на 11 май на всяка зодия (Част 1)
Снимка: Pexels

Време е да забавим темпото, да се успокоим и заземим, защото на 11 Май започва новолуние в Телец, което ще ни предизвика да обърнем внимание на себе си, да се свържем с телата си и да си дадем сами онова, което търсим от останалите.

Сега е времето да си поставим някои осезаеми цели, свързани с любовта, парите и удоволствието. И вероятността да видим резултати бързо е много голяма. Ето как ще се отрази новолунието в Телец на различните зодии:

Овен

В момента умът ви е насочен към намирането на начини да увеличите спестовната си сметка и да внесете повече материални удоволствия в живота си. Използвайте мотивацията си, за да създадете бюджет, направете ритуал за изява на изобилие или направете дългосрочна инвестиция в нещо, което имате добро чувство, че ще ви се изплати.

Телец

Това новолуние извежда всички най-добри части от сезона на Телеца под светлините на прожекторите, което означава, че наистина имате шанс да блеснете. Ако сте искали да обърнете нова страница в живота си или да тръгнете по нов път, сега е моментът. Планетите ви молят да се доверите на себе си и на Вселената, така че бъдете толкова смели, колкото и прагматични, докато планирате следващите си ходове.

Близнаци

Има само едно нещо, което това новолуние иска от вас, Близнаци, и то е да забавите темпото и да се поглезите. Планирайте добре почивката си, наспете се и релаксирайте пълноценно. Имате нужда от това, за да се почувствате отпочинали и пълни с енергия.

Рак

Какви са най-високите ви мечти и надежди за колективното бъдеще, Рак? Това новолуние ви помага да отстъпите и да разгледате начините, по които можете да предложите на света своите уникални подаръци и таланти. Използвайте тази лунна енергия, за да дадете - ще получите десетократно в замяна.

Лъв

Това новолуние определя вашия фокус върху работата, Лъвове, и пита дали наистина сте доволни от кариерата си. Какво ви казва вашата интуиция? Ако искате да насочите кораба си в нова посока, това новолуние ви дава шанс да го направите.

Дева

Какво пленява ума ви и кара въображението ви да се издигне, Деви? Тази нова луна ви моли да прегърнете тези интереси извън пътя и да преследвате нови знания, за да подобрите живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com