Ето кои са най-умните и интелектуално развити зодии

31798
Ето кои са най-умните и интелектуално развити зодии
Снимка: iStock/Guliver

Интелигентността е една от най-трудните за измерване величини. И докато наскоро IQ беше смятан за неопровержим показател, истината е, че способността да решаваш абстрактни проблеми изобщо не те прави супер умен.

Овен

Самочувствието е силата на Овена, която му помага  да постигне всички цели. Освен това той заразява и другите с тази увереност. Друго предимство на този знак е, че той не губи време за безсмислени неща, а действа целенасочено.

Телец

Телецът знае как да планира и отлично знае какво иска, което означава, че ще направи всичко възможно, за да го получи. А Телецът е постоянен и упорит.  

Близнаци

Това е един от най-интересните знаци и неговата интелигентност може да се характеризира като комуникативна, умствена и словесна. Интелигентността им се крие в способността им както да натрупват информация, така и да я предават правилно на другите.

Рак

Водната стихия дава на Рака великолепно въображение, фотографска памет и мощна интуиция. Интелигентният му тип е емоционален и емпатичен.

Лъв

Желанието за индивидуалност е интелектуалният потенциал на Лъва. Когато иска да се открои, става емоционален, креативен и много изразителен. Лъвът притежава необикновена сила и харизма, което е това, което привлича хората към него.

Чувство за хумор и любов към котките - косвени признаци за висока интелигентност

Знаете ли, че косвените признаци показват наличието на висока интелигентност у човека? Е, кой би си помислил, че това може да е любов к...

Дева

Девата притежава невероятни и дори уникални организационни и аналитични умения. Този знак знае как да планира брилянтно и след това да се увери, че тези планове се изпълняват стриктно. Има удивително логично мислене, което й позволява да решава майсторски проблеми и дори най-безнадеждните ситуации.

Везни

Интелигентността им се крие в способността правилно да „усвояват“ и обработват информация, както и да избират метод на действие при различни обстоятелства.

Скорпион

6 навика, присъщи само на интелигентните хора

Тези няколко навика са присъщи само на хората с много висок интелект. Ето кои са те и защо са толкова определящи за това дали сме по-ум...

Интелигентността на Скорпиона е много подобна на тази на Везните. Винаги внимателно изучава и наблюдава ситуацията без никакви предразсъдъци и ценностни преценки.

Стрелец

Стрелецът винаги иска да удря със стрелата си възможно най-високо и по-далеч. Интересува се от философски, религиозни и езотерични знания, с помощта на които копнее да стигне до истината. Стрелецът също се характеризира с любопитство, ентусиазъм и искрен интерес към всичко.

Козирог

Мениджърски талант плюс опит е в основата на интелектуалния потенциал на Козирога. Той със сигурност знае, че следвайки определен път с помощта на постоянство и уважение към властите, той определено ще получи това, което иска. Това е един от знаците с интелигентност, основана на мъдрост, зрялост, опит и натрупани знания.

9 научно доказани признака, че сте много интелигентни

Съществуват много популярни схващания за интелигентността на хората: не се предават, имат перфектна памет, не използват нецензурни думи...

Водолей

Водолеят се управлява от Уран, оригинална, необикновена и в някои отношения дори разрушителна планетарна сила. Този знак е напълно независим в своето мислене, оценки и разсъждения и знае как да мисли напълно извън кутията, сякаш изпреварва времето си. Водолеите са самотници, които не следват тълпата и искат сами да променят света.

Риби

Водната стихия е наградила този знак с изключителна интуиция и способност за творческо самоизразяване, но също така и мечтателност и бягство от реалността в света на мечтите и фантазиите. Рибите притежават съпричастност и чувствителност към емоциите - и тези качества ги насърчават да развиват артистични наклонности и таланти.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com