Факти, които ще ви помогнат да преодолеете раздялата

6055
Факти, които ще ви помогнат да преодолеете раздялата
Снимка: iStock/Guliver

Ако скоро сте излязли от романтична връзка, то значи сте в онзи етап на чудене защо нещата не са се получили и дали самите вие не носите вина за раздялата. В тази статия ще разгледаме някои факти и лични утвърждения, които да си спомните, за да преoдолете романтичната раздяла по-лесно: 

1. Вие не сте провал само, защото връзката се провали.

Това е трудно за разбиране от много от нас поради начина, по който обществото продължава да прокарва идеята за „успешен човек = успешна връзка“.

Това не е така. Връзка, която завършва с раздяла, не означава, че сте провал; това просто означава, че връзката не е била подходяща за вас. Не се обвиняваме, когато обувките не ни пасват, защото знаем, че е глупаво да го правим. И така, защо да обвинявате себе си, че имате връзка, която не е подходяща и сте излезли от нея?

2. Вие също не сте провал, ако сте сами.

Неженен не означава, че „не си достатъчно добър“ или че не си обичан. Честно казано, някои от най -успешните хора в историята са били известни с това, че са били неженени през по-голямата част от живота си в зряла възраст. Не приемайте нещата толкова навътре. Да, семейството може да има някакви очаквания за това да се задомите и да имате деца, но това са отживелици - живеем в тотално различни времена от тях. 

3. Раздялата означава, че ви чака някой или нещо по-добро.

Е, много е вероятно да намерите поне един човек, който ще ви допадне повече от вашата бивша половинка. Ако не го направите ... това също не е проблем. Има много хобита, възможности за доброволци и възможности за работа, които биха могли да бъдат еднакво удовлетворяващи. Може би имате нужда да бъдете сами известно време, за да прочистите главата си. 

4. Не е нужно да преживявате раздяла сами.

Един от най -добрите начини да научите как да преодолеете раздялата е да се обадите на близките си приятели, с които може да говорите по темата. която имате. Споделете с тях, направете нещо, за да се разсеете. Никой не е казал, че раздялата означава, че трябва да ходиш сам през цялото време. Така че, не се страхувайте да опитате и неща, които не сте правили преди. На тях има вероятност да срещнете нови хора, с които да се сближите.

5. Времето лекува всичко

Да страдате заради раздялата завинаги е много малко вероятно. Дори ако той/тя е бил/а всичко за вас, ще се изненадате колко малко ще има значение това в рамките на няколко години. Времето е голям лечител като този и макар това да не ви помогне да се почувствате по -добре в момента, това за в бъдеще ще преодолеете и това и ще станете по-силни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com