Фън шуй и любовта: Как да внесете хармония и страст в живота си?

6285
Фън шуй и любовта: Как да внесете хармония и страст в живота си?
Снимка: iStock

Една от най-важните области на живота, върху които могат да се повлияят препоръките на източната практика фън шуй, са любовта, взаимното привличане и сексуалността.

Експертите по фън шуй твърдят, че хармоничната организация на пространството, в което съществувате, е в състояние да „привлече“ в живота ви не само спокойствие, самочувствие и здраве, но дори и „фини неща“ като любов, страст, сексуално удовлетворение и щастието.

Пречистване по фън шуй

При фън шуй и любов проблеми във взаимоотношенията може да има различни съветите от експерти и възгледите на различните школи по тези въпроси. Те може да се различават в детайли, но основните принципи винаги са едни и същи.

Първо, за да подобрите романтичната връзка с партньора си, трябва да започнете с подобряване на взаимната комуникация. Това ще помогне на фън шуй процедурата "кристално пречистване".

Символите за здраве и дълголетие според фън шуй

Фън шуй казва, че любовта и хармоничните отношения могат да бъдат резултат само от "кристално-чиста" комуникация между партньорите.

Какво да направите: Вземете малка купа и я напълнете с неварен ориз. След това вземете шепа морска сол и поръсете върху ориза. Според фън шуй морската сол и оризът са основните елементи, които могат да абсорбират негативната енергия. Изберете трите най-големи кристала морска сол (това трябва да се направи лесно, тъй като кристалите на морската сол са много по-големи от кристалите на трапезната сол). Тях ги подредете в купата така, че да образуват триъгълник. Поставете купата под леглото и я оставете там за четиридесет и девет дни. Експертите по фън шуй казват, че този символ ще предизвика положителна енергия, която ще внесе любов в отношенията ви с партньора.

Фън шуй съвети за привличане на богатство в дома ви

Фън шуй и любовта: как да внесете хармония и страст в живота си с червен цвят

Любовта не може да продължи дълго без здрава сексуална връзка, не само експертите по фън шуй смятат така. Според фън шуй любовта и сексът могат да се комбинират с червения цвят - символ на огъня. Ако използвате неща и елементи от червен цвят, когато декорирате спалнята си, ще я „нагреете“ енергийно. Червените завеси или щори могат да отклонят всяка негативна енергия, която пречи на сексуалния ви живот, а използването на червено спално бельо ще е един вид естествен катализатор за сексуални отношения.

Една от рецептите на фън шуй, която насърчава по-здравословен сексуален живот, е използването на ароматен сок от кананга или сок от иланг-иланг. Две капки от това етерично масло се разтварят в купа с гореща вода, която се поставя под леглото, така че изпаренията на маслото да се издигат над леглото. За да подобрите ефекта, може също да капнете няколко капки от това масло директно върху калъфката на възглавницата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com