Гимнастичка беше обявена за най-красива сред студентите

21068
Гимнастичка беше обявена за най-красива сред студентите

Навръх 8 декември новооткрит клуб в центъра на столицата беше домакин на блясковото модно събитие.

Мина Попова – супер модел Перу 2014 и Жана Янева - Мис Вселена, бяха сред журито, което оценяваше красавиците. Страхил Гановски беше председател на журито и лицензиант на конкурса.

7-годишно българче спечели международен конкурс за рисунка

Картина на 7-годишна художничка от Плевен спечели почетно отличие в Чехия сред 27 700 творби на деца от 76 страни. Анна Блажева бе отли...

Призът взе 22-годишната Биляна Проданова. Тя ще представи страната ни на единствения световен конкурс World Miss University през 2015 г., обясняват от ПРофайл.

Чаровната студентка учи следдипломна квалификация по спортна журналистика в Нов български – социална и организационна психология. Освен това Проданова от 10-годишна е в националния отбор по художествена гимнастика.

За първи път я открива Светослва Калоянова. И до ден днешен е с нея. Зад гърба си има награди – републиканска, балканска шампионка по художествена гимнастика. Сребърен и бронзов медал от Европейско първенство. Има 2 сребърни медала от световна купа във Франция, 6-то място на Световни игри в Тайван.

Победителката разказва: "Това е целия ми живот. Домошар съм. Не обичам да се засядам на едно място.Тренировките ми са много тежки, по цял ден". Тя обясни, че седмица преди световното в Япония претърпява сериозна контузия. В резултат започва да се занимава с треньорство.

Български пощи обявиха конкурса за най-красиво писмо до Дядо Коледа

Вече над 15 години „Български пощи” провеждат обичания от деца и родители конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа&r...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com