Годишен хороскоп за 2018 година - Риби

56808
Годишен хороскоп за 2018 година - Риби
Снимка: iStock/Guliver

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух. Склонните сте да се измъчвате от съмнения, но сега може да сте сигурни, че сте поели в правилната посока.

Януари посветете на подреждането на личния ви живот. Само така ще се чувствате максимално уверени и ефективни, за да продължите напред.

Февруари е месец, в който да обмислите следващите си стъпки. Хубаво е да начертаете ясен график и да се опитате да се придържате поне към половината неща в него.

Март може да обърка плановете ви, но Късметът със сигурност ще е на ваша страна. Възможно е да попаднете в напрегнати ситуации. Възпитайте търпението и такта у себе си, за да се справите с тях.

Април ще ви даде глътка пролетен въздух в буквален и преносен смисъл. Някои представители на знака може да преоткрият човека до себе си и връзката ви да премине на следващото, по-сериозно ниво.

През май е добре да залегнете над учебниците. Винаги има още неща, които не знаем или качества, които може да усъвършенстваме.

Лятото ще е трудно за планиране, но със сигурност ще изобилства от приятни изживявания. Почивките ви, най-вероятно, ще са спонтанни, но това няма да намали удоволствието ви от тях.

През август може би ще се наложи да се ангажирате с повече дейности в офиса, заради повечето почиващи в този период.

През септември и октомври ви очаква промяна в обстоятелствата, която ще промени всекидневието ви. Няма да ви е лесно да свикнете с нея, но със сигурност това ще се дължи на по-високо ниво в развитието ви, на което ще преминете.

Ноември е добър месец за самоусъвършенстване и търсене на най-подходящия начин за вас да релаксирате. Информирайте се за нови методики, но спазвайте внимателно инструкциите при изпълнението им.

Последният месец на 2018 година ще е отражение на времето преди него. Склонните сте да изпадате в меланхолия, но този път се заловете за това да създадете със собствените ви ръце подаръците за вашите близки и приятели.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Водолей

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужд...

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - период на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Козирог

Началото на годината съвпада с вашия личен празник, така че винаги сте привилегировани. Така ще е и тази година. Ще сте късметлиите на ...

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...