Годишен хороскоп за 2018 година - Стрелец

38633
Годишен хороскоп за 2018 година - Стрелец
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината може да ви поднесе противоречиви събития, но лошото бързо ще остане зад гърба ви. Използвайте първите два месеца на Новата година активно за решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Активността в работата ви ще ви донесе повече самочувствие и увереност, така че не пренебрегвайте усилията и в тази насока.

През февруари може да ви бъде възложена изключително отговорна дейност. Напълно способни ще бъдете да се справите с нея, така че не отказвайте поради опасения, че няма да успеете.

През март проблемите в семейството ще може да бъдат разрешени лесно с повече настойчивост и последователност от ваша страна. Половинката ви ще иска да види, че може да разчита на вас и заедно да градите бъдещето си. Дадени веднъж, обещанията трябва да се спазват.

В края на пролетта и началото на лятото бъдете по-внимателни със здравето си. Това е благоприятен период, в който да се опитате да се разделите с вредните навици и да започнете един по-здравословен начин на живот, наситен с повече движение.

Годишен хороскоп за 2018 година - Скорпион

Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година очаква представителите на знака Скорпион. Пред вас ще се разгърнат мно...

Лятото, отдадено на работа ще ви донесе изключителни дивиденти. Не се фиксирайте върху факта на забавената почивка, защото благодарението на усилията ви през този период ще си осигурите едно много безоблачно бъдеще.

През септември и октомври може да преживеете сериозни сблъсъци с конкуренцията. Това е време, когато може да се наложи да се разделите с някои сътрудници, за да поемете по-силни по своя път.

Последните два месеца на годината ще ви дадат заслужена почивка от трудност и изпитания. Времето ще благоприятно за планирането на продължителна семейна почивка. Може да помислите за смяна на жилището с по-голямо и по-удобно.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Лъв

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас. Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за ...

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - период на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Рак

Новата 2018 година предполага да се вслушвате повече в доводите на разума си, особено през първите два месеца януари и февруари. Любовт...

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Какво може да предизвика отвращение към месото?

Съпругата ми се оказа мъж: Младоженец с ужасяващо разкритие след 12 дни брак (ВИДЕО)

Как никога да не закъснявате: 8 прости съвета, които вършат чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com