Годишен хороскоп за 2018 година - Телец

55469
Годишен хороскоп за 2018 година - Телец
Снимка: iStock/Guliver

Началото на годината няма да ви остави да скучаете. Забравете за плановете, защото рядко ще контролирате обстоятелствата. В личен план ви очакват не малко предизвикателства, но иначе всичко би било толкова скучно. Периодът до март месец не е време, в което да изразявате категорично мнение. Тогава най-удачен за вас ще е дипломатичния подход към нещата и вашата адаптивност. Наблюдателността ви, а не активното участие в събитията ще ви бъдат от полза.

В работата разчитайте само на своите сили и отклонявайте предложения за сътрудничество, тъй като намеренията на отсрещната страна може да не са толкова чисти.

Годишен хороскоп за 2018 година - Овен

Новата 2018 година ще донесе съществени промени за представителите на знака Овен. Още в самото начало на периода ви очакват съществена ...

Краят на пролетта и началото на лятото са добро време да повишите квалификацията си и да насочите усилията си към образованието ви. Може да се огледате за нова работа, но само в случай, че тя ще ви предложи варианти за развитие и разнообразие. Рутинните дейности ще ви отегчат прекалено.

Тогава бъдете внимателни и във финансово отношение. Отпуската планирайте инцидентно и заложете на по-обикновени места за посещение. Ако имате място в провинцията, където да отдъхнете без излишно разточителство, вероятно ще бъде най-добрият вариант за вас. Не отклонявайте и предложение на приятели, ако ви поканят да гостувате.

През юни обстоятелствата ще се подредят във ваша полза. Очертават се добри бизнес възможности и ще е добре да вложите повече усилия, за да ги реализирате. Не забравяйте, че почивката си е почивка, дори да е извън лятото.

Септември ще имате повече време за себе си, така че за тогава може да планирате кратка отпуска. Тогава не е добре да се преуморявате физически и психически, така че отклонявайте предложения за чуастие в проекти. Обърнете внимание на здравето си, започнете профилактика преди началото на зимния сезон, не пренебрегвайте закалителните процедури.

Планетите през 2018 г. - какво ни очаква

Новата 2018 година започва нееднозначно с космическото явление – парад на планетите – в знака на Козирога ще се съберат Слъ...

Октомври може да бъде най-успешният месец и ще имате сериозни възможности да се справите с конкуренцията. Повече творчески подход в дейността ви ще ви направи различни и търсени във вашата област.

През ноември Венера влиза в своето ретроградно движение и това е специален период за вас. Това ще бъде времето от 6 до 16 ноември.

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период. Възможно е на хоризонта да се появят предишни партньори, които да ви уверяват в това, че са се променили. Подобни явления рядко имат успех, така че внимавайте и не се подавайте на сантименталности.

Декември ще бъде изпълнен с много празнични моменти. Това е месецът, в който ще може да си отдъхнете от натрупалото се напрежение. Подарете си моменти на свобода и ги прекарайте според вашите разбирания. Някои представители на знака може да развият свои умения, които да се превърнат в основа на успешен бизнес.

Седмичен хороскоп за 18-24 декември

Овен Това е седмица, в която е добре да бъдете по-умерени в постъпките и действията си. Опитайте се да стъпите на земята и излезте от...

Вижте Годишния хороскоп за Овен

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com