X
 
 

Годишен любовен хороскоп за зодия Риби

20135 0
Годишен любовен хороскоп за зодия Риби
Снимка: Pixabay.com
За зодия Риби, няма разлика между любов, обич и романтика. Рибите се нуждаят от трите компонента на любовта едновременно. Те се чувстват необичани, нещастни същества, на които животът изглежда много сив, когато са лишени от любов.

Любовта оживява зодия Риби!

Типичните Риби очакват, че партньорът им ще се погрижи за техните мечти и фантазии и няма да ги критикува. Мечтаят, често да им се казва, че са обичани, а партньорът им да помни рождения ден и всички годишнини.

Уязвимите, чувствителни Риби са едни от последните романтици на света. Те са просто родени за любов. Живеят в мечти за голямата и споделена любов… Онази изпепеляващата и страстна.

Любовта заема гордо място в живота на всяка Риба. Страстни и сръчни, те са хора, които знаят много за физическата и духовната любов, исканията им са високи.

Мъжът Риби - Емоционален и често притеснен от тези емоции

Зодия Риби е последният знак на Зодиака. Ето защо мъжът Риби често улавя всички качества, показвайки много от основните черти на другит...

Рибите са идеалисти, при това непоправими. Те мечтаят за преданост, вярност. Сърцето на представителят от зодия Риби е мистериозно, неразбираемо и широко, като морето.

След като веднъж се е провалили в любовта, Рибите държат да останат сами и често търсят забрава в алкохол, наркотици, разврат и интензивна работа. Рибите са по-лесни и безмилостни от останалите  зодии, по-склонни да се разделят с любимия си, ако нещо не им харесва във връзката.

Любовта идва при зодия Риби тайно и расте неусетно. Понякога самите те, не знаят, кога е започнала и къде е приключила. Рибите се страхуват да се обвържат за дълго време. Те поддържат платонични отношения и изживеят любовта си сами, без ясна нужда от взаимност. Не всички Риби, обаче са такива. Повечето от тях се поддават на страстта, чувствеността им е силна и заразна.

Рибите са много уязвими. Небрежна дума, от страна на партньор, може да угаси огъня на страстта.

В ежедневието проявяват голяма нежност, ласкаят гордостта на партньора си с малки признаци на внимание и любов. Това е прекрасно, когато избраникът им излъчва стабилност.

Жената Риби - нежна и романтична

Духовна, любознателна и нежна, жената Риби е истински мечтател. Тя набляга на невидимия свят в живота си, независимо дали е нейната инт...

Когато Рибите се чувстват обичани, се трансформират и се разгръщат, без следа. Всяка дреболия се отразява във впечатляващото им сърце. Те изразяват силно чувствата си. Понякога, дори се опитват да избягат от твърде силните преживявания. Никога няма да провокират ревност.

Рибите не са завоеватели, но предпочитат да бъдат избрани. Те се нуждаят да се чувстват добре дошли.

Най-лошото за Рибите е да бъдат отхвърлени от онези, които са ги обичали. Ще е много трудно и за партньора, да прекрати връзка с представител от зодия Риби.

Риби и секс. Да правиш любов с типичните Риби е по-скоро романтичен акт, отколкото плътско удоволствие. За типичните Риби самият секс е по-малко интересен от изразяването на любов, преди и след него.

Рибите по-често изразходват енергията си за емоционални преживявания, отколкото за секс. Това не означава, че изобщо не се интересуват от него. Всъщност могат да се стремят да имат няколко партньора, но повече, за да спечелят увереност, отколкото да се забавляват.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители