Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2017 г.

652846
Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен – голямата любов го връхлита през февруари

За Овена 2017 г. е период на благополучия и радости в полето на чувствата. Още през февруари на вратата му може да почука голямата любов, която след месец ще стигне до логичният завършек – изборът. И представителят на този знак ще трябва да реши дали да продължи напред или да остане на място и да живее както досега.
За Овена, който вече си има семейство годината обещава да бъде тиха и омиротворена. Но ако бракът го свързва с огнен знак, спокойствието ще им дойде в повече. Вялият и скучен живот ще омръзне и на двамата и бракът може да се окаже на прага на разрива.
Отношенията започнали през 2017, обаче, обещават да бъдат дълги и неразрушими. Особено, ако са скрепени пред закона.

Крехки любовни отношения за Телеца
 

Любовният хороскоп вещае за Телеца неопределени, крехки и непостоянни връзки в началото на годината. Философският подход и вродената тактичност ще му помогнат да се справи с всички проблеми и да намери изход от ситуацията, съхранявайки любовния съюз. Желателно е да търси компромиса и са преодолява всички трудности с финес. През пролетта ще успеят да се разсеят и повеселят Телците, които не са обвързани с брак.
Приятни романи, нарастващо чувство на привързаност и любов чака представителите на зодията в началото на топлите месеци. През лятото Телецът трябва да престане да флиртува, а в края на годината да се погрижи за любимия си, за да не влоши отношенията им.

Близнаците да не флиртуват с всеки срещнат през лятото

За Близнаците пролетта на 2017-а е решаваща – или ще живеят с половинките си до края на дните си, или ще се разделят съвсем скоро. Новите познанства ще започнат от лятото, но, макар и с усилия на волята, трябва да се построят да не флиртуват с всеки срещнат.
Семейните двойки до лятото ще минат проверката за здравина на връзката и онези, които устоят на изпитанията ще имат дълга и щастлива връзка.
През зимния период планетите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал” роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват. Защото Близнаците ще получат безценен опит, който ще им послужи в бъдещи любови.

Самотният Рак ще срещне своята половинка

През първата половина на 2017-а Ракът трябва да се научи на търпение, иначе дрязгите, споровете и обидите ще го съпровождат през цялото време.
Самотните ще бъдат сполетяни от голяма любов. Периодът ще стане знаменателен с приятна среща, която може да прерасне в дълга връзка.
Зимата ще премине в апатия, но с настъпването на пролетта Ракът ще се събуди от сън готов за решителни действия на любовния фронт.
Онези отношения, които досега не са се отличавали с голяма стабилност, в края на годината ще започнат да се разпадат и представителят на знака ще потърси нещо по-добро за него. Онези, които се намерят с правилния за тях човек през 2017-а, ще тръгнат през живота ръка за ръка, поддържайки се във всичко.

Любовта ще почука на вратата на Лъва
 

Годината няма да поднесе на Лъва прекомерни неочаквани емоции. Но през пролетта го очакват доста приятни срещи, които могат да прераснат в сериозни, продължителни отношения.
Самотните Лъвове през 2017-а непременно ще намерят своето щастие. Само трябва да дочакат и любовта ще почука на вратата им. Съдбоносната среща вероятно ще се състои още в началото на годината, но не си струва да се разпиляват в случайни връзки, а да чакат „единствения”, докато не го намерят. Очаква ги година, изпълнена с любов и романтика.

... за другите ЗОДИИ - ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com