Големият любовен хороскоп за 2021 година (ЧАСТ 1)

34646
Големият любовен хороскоп за 2021 година (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Нямаме търпение да оставим 2020 година зад гърба си и да посрещнем 2021 с нови надежди, мечти и любовни трепети. Ако се чудите какво ви чака през 2021 година в любовта, днес ще ви подскажем какво предстои!

Овен: През 2021 година можете да очаквате всичко от любовта. Имате нужда да покажете чувствата си, някой да ви забележи и да направите чудеса в личния си живот, които отдавна чакате. Ще имате много различни периоди през годината, което може малко да ви умори. Възможно е дори да смените два партньора, но това ще бъде за добро. Вторият човек, който ще се появи в живота ви, ще остане там и няма да има намерение да бъде никъде другаде. Очаква ви началото на нова и здрава връзка, а от вас зависи да я направите любов за цял живот. Бъдете уверени в себе си и ще постигнете чудеса в любовта.

Късмет за 2021 година за всяка ЗОДИЯ

Остават броени дни до края на 2020 година, което ни кара все по-смело да поглеждаме напред към 2021 година. Надяваме се на чудеса, на с...

Телец: За Телците годината ще е наситена с много любов, много вълшебни моменти и случки, които са гледали само по филмите. Време ви е да бъдете обичани, както подобава и да не се налага да се молите за нечия любов. Вярвайте, че заслужавате най-доброто и то ще се появи още през пролетта. Не слушайте какво ви казват другите, действайте според това, което сърцето ви нашепва – само така ще сте щастливи и ще успеете да се насладите на приказната връзка, която ви предстои в началото на лятото.

Близнаци: За Близнаците предстои малко трудно начало на годината. Много е вероятно да се разделят с партньора, с когото са в момента и то решението ще е изцяло от тяхна страна. Просто ще осъзнаят, че това, което търсят в любовта, не могат да го открият в сегашния си партньор. Освен това ще се появи друг човек, който ще ги привлече толкова силно, че няма как да устоят на химията, която усещат. Време е за нова крачка – бъдете смели и ще видите, че любовта обича смелите и дава щастие на тези, които знаят какво искат от живота.

Рак: За Раците 2021 година ще бъде незабравима! Още в началото на годината ще научат новина, която ще промени изцяло живота им и ще ги направи най-щастливите хора на света. Ще научат, че ще стават родители и щастието, което ще изпитат, няма да може да се сравни с нищо друго. 2021 е перфектната година за създаване на семейство, затова бъдете спокойни, че бебето ви идва в правилен период, а вие ще сте напълно готови за тази голяма крачка. Не се тревожете за нищо, а се радвайте на любовта, която имате и това, което сте създали с нея.

Лъв: За Лъвовете е време да се отърват от всички минали връзки, чувства и емоции, които ги дърпат назад. Време е да погледнат напред, да видят какъв човек имат до себе си и да оценят това, което Съдбата им е подарила. Най-интересното, което ще се случи на Лъвовете през 2021 година, ще дойде през един страхотен късен есенен ден – ще получат предложение за брак. Честито, Лъвове, време ви е да направите следващата крачка и повярвайте ни, ще се почувствате на седмото небе от щастие. Любовта трябва да се изживява пълноценно и никога да не стои само на едно и също място.

4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през януари 2021 г.

Нова любов, нови емоции и страхотно начало на 2021 година – това могат да очакват някои от зодиите след няколко седмици. Ето кои ...

Дева: Не мислете, че любовта ще ви подмине през 2021 година. Най-накрая ще осъзнаете, че близо до себе си имате човек, без когото не можете да живеете и е време да предприемете някоя по-голяма стъпка, за да не го изгубите. Не се бавете много, защото има някой, който много иска вашата половинка за себе си и вие трябва да сте тези, които ще запазят любовта си. Бъдете смели в решенията си, за да не изпуснете сродната си душа.

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com