Големият месечен хороскоп

363546
Големият месечен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Идва вашият месец така че може да се надявате на повече късмет от останалите знаци. Още през първите дни на периода ще се радвате на повишено внимание от страна на противоположния пол. С лекота ще покорявате сърца. Хубаво е в един момент да спрете и да помислите какво точно желаете и какъв човек искате до себе си. С привличането на хората поемате и отговорност да техните чувства – не го забравяйте. В началото на периода може да получите знаци от ваш бивш партньор. Не се подавайте на миналото. Докато първата половина на месеца ще е посветена на личния живот, втората вече ще акцентира на кариерното ви развитие. Ще ви бъде предоставена възможност да получавате допълнителен доход. Не отказвайте възможност за извънредна работа. Сега имате нужда от тези средства.

Телец

Ако вече сте се уморили от препирните с приятелите и сърдечната ви половинка, звездите ви съветват да насочите енергията си към усъвършенстването на вашето хоби. Ако положите достатъчно усилия то реално може да превърнете любимата си дейност в източник на сериозни доходи. Началото на месеца е и добър период за започването на редовни физически упражнения, с които да калите вашето тяло и дух. Периодът до средата на април е най-силният и наситен с възможности за вас – не го пропускайте! През целия месец бъдете внимателни във финансово отношение. Опитайте се да пестите и да намалите разходите си. Ще трябва да поработите и върху емоциите и страстите си, като не им позволявате да вземат връх над разума. Не позволявайте на чувството на неудовлетвореност да ви победи. Бъдете твърди в налагането на положителните качества на личността ви. В здравословно отношение пазете бъбреците си.

Близнаци

Този месец ще ви накара да преразгледате приятелския си кръг. Има хора, които отдавна не ви желаят доброто и само ви спъват по пътя напред. Не страдайте от скрупули, не е нужно да им обяснявате нищо, просто ограничете общуването с тях. Все пак звездите предупреждават да бъдете внимателни с новите неща, които навлизат в живота ви. Не се предоверявайте сляпо на нови познати, колкото и интересни и надеждни да ви се струват те. В работата ви, всичко ще зависи от вашата инициативност. Ако имате желание ще постигнете много, но ако не проявите никаква заинтересованост няма да успеете да направите и крачка напред. Размахът с който ще живеете през този месец може да застраши бюджета ви, така че внимавайте за какво харчите парите си. Съвсем спокойно може да пренебрегнете половината от желанията си. В личен план не е време за промяна. Бъдете внимателни към партньора си и се опитайте да обърнете внимание на неговите нужди.

Рак

Този месец ще ви изненада приятно във финансово отношение. Усилията през последните седмици, които сте положили, не са останали незабелязани от началниците ви и сега ще получите своето признание. Това ще ви даде повече спокойствие и ще може да се отпуснете и да отделите повече време на семейството ви. Половинката ви и децата ви имат нужда от времето и вниманието ви. Добра идея ще бъде да планирате почивка, на която да си подарите безценни мигове на взаимност. В средата на периода някои представители на знака може да почувстват желание да променят начина си на живот с по-раздвижен, да посетят и останат в други градове. Не потискайте това желание у себе си. Това се отнася предимно за онези от вас, които все още не са обвързани. Ако сте на нова работа успехът ви ще се крие в сътрудничеството с ваши приятели. Не спирайте да търсите покровители и да търсите съдействие от тези, които вече са на ваша страна. Периодът е силен и за онези от вас, които се занимават с наука.

Лъв

През този месец особено внимание ще изисква здравето ви. Не правете компромиси в това отношение. Освен препоръките на специалистите може да си помогнете и като дадете предимство на дейностите, които ви носят истинско удовлетворение. Сега е много важно да се разтоварите психически. От това до голяма степен ще зависи подобряването на физическото ви състояние. В средата на месеца представителите на знака може да преживеят разтърсваща любовна авантюра. Това не е типично във ваш стил и може да „загубите“ главата си. Обвързаните от вас е добре да претеглят всички плюсове и минуси на ситуацията. В края на периода околните трудно ще разбират вашето поведение. Възможно е да се сблъскате с някои ваши недостатъци. Признаването им ще бъде половината от пътя към отстраняването им. Родителите ви ще имат нужда от подкрепата ви, така че имайте предвид, че е възможно да се наложи да прекарате повече време, от обикновено с тях. Направете всичко по силите си, за да запазите отношенията си с тях на едно добро ниво.

Дева

Новият месец няма да ви донесе кой знае какви промени, нито в личен, нито в професионален план, на сега това е точно това, от което имате нужда – спокойствие и стабилност. Вашата най-важна задача ще бъде да намерите доброто даже и в най-отрицателните моменти. Ако не усещате взаимност в дадени отношения, помислете си, че всъщност отдавна е трябвало да се откажете да ги запазвате или да се борите за тях. Необвързаните представители на знака може да де втурнат в търсенето на нова любов, но не се престаравайте в тази насока. В професионално отношение, ще се сдобиете със значителна свобода и ще ви позволяват много. Но в това се крие и опасност. В края на месеца ще имате възможността да изкачите стълбата на кариерата. Що се отнася до здравето – добре е да преминете на една по-лека диета. Възможни са проблеми с обмяната на веществата. Избягвайте неправилен или нередовен прием на лекарства, които са ви предписани от специалист и не се лекувайте сами. Старайте се да сте в добро настроение, но избягвайте еуфорията.

Везни

Първата част на новия месец ще ви наложи да бъдете по-внимателни във финансово отношение. В същото време от вас ще се изискват вложения, свързани с образованието или повишаването на квалификацията. Не се колебайте да вложите средства в тези начинания, особено ако ги отлагате дълго време. Това е единствената сфера, в която трябва да бъдете по-внимателни. В работата не ви очакват никакви неприятни събития. Дори ще успеете да постигнете и затвърдите сериозни позиции в уважението и признанието от страна на екипа и ръководството. Що се отнася до личния живот – сега е важно да се въздържате от крайни стъпки и реакции. Не бързайте да правите прибързани предложения. В края на периода съществува опасност ваш стар познайник да предяви финансови претенции към вас. Не позволявайте да бъдете шантажирани. Твърдата ви позиция и пълната липса на колебание и страх ще откажат зложелателя от всякакви действия.

5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура...

Скорпион

Представителите на знака Скорпион ще имат възможността да подредят живота си по свой вкус и цвят. Ако сте решили, че точно сега е времето да промените интериора в дома ви – действайте смело. Мебелите, цветовете, аксесоарите – всичко, което ви хрумва на „прима виста“ ще е единственото правилно решение, така че не губете време в колебания. В любовните отношения всичко ще се развива хармонично. През този месец имате възможността да заздравите връзката си и да я издигнете на едно по-високо ниво. Половинката ви ще бъде удивена от промените във вашето поведение и това ще бъде полезно за самочувствието ви. Със сигурност, всичко, замислено от вас сега ще бъде доведено до брилянтен край.

Стрелец

В началото на месеца някои от представителите на знака Стрелец може да срещнат своя стара любов и да изпаднат в доста сложна ситуация. Не си причинявайте излишни главоболия, особено ако до себе си имате човек, който ви кара да се усмихвате сутрин. В професионално отношение, може да изпитате някои разочарования, но те ще ви помогнат да осъзнаете точно къде се намирате и какво желаете от развитието си. Както се казва – всяко зло – за добро. Каквото и да се случва в офиса се опитайте да запазите добри отношения с всички. Не правете оценки, а още по-малко критикувайте. Време е да обърнете внимание и на здравето си. Повечето ви проблеми идват от това, че сте склонни да се ядосвате прекалено. Научете се да приемате нещата с повече спокойствие. Вярата и положителното мислене също са способни на чудеса, така че прибягвайте по-често към тях. Може да бъдете изкушени да участвате в хазартна игра – откажете категорично.

Козирог

Тези 4 зодии го обичат грубо в леглото

И вие ли сте от тях? Грубият секс може да се разбира по различни начини от всяка зодия. Ако вие го свързвате с целувки и нежни прегръдк...

Новият месец няма да ви остави да скучаете, но това ще изисква от вас да вложите всичките умения и усилия, на които сте способни, че и отгоре. През първата декада от месеца е добре да проявите цялата дипломатичност, на която сте способни. Към каквото и да подхождате забравете за обвиненията и упреците към хората, с които ще комуникирате или работите. Положителното отношение и толерантност ще гарантира един много по-лек път в задачите ви. Бъдете внимателни най-вече за себе си. Не встъпвайте в спорове заради спорта, пазете се от конфликти, не хабете нервите си, не избухвайте. За това може да ви помогнат някои дихателни упражнения сутрин или просто правете дълбоки вдишвания, а в ситуация просто бройте до 100. През втората половина на месеца не очаквайте, че всички винаги ще са съгласни с вас, особено колегите ви. Бъдете готови за това да обяснявате търпеливо и обстоятелствено идеите си. В края на периода може да се появят изненадващи разходи, затова имайте едно наум и започнете да пестите още от първия ден на месеца. За да подсилите организма си се старайте да се храните здравословно, включете повече билкови чайове за пречистване на кръвта.

Водолей

Новият месец ще изкара на дневен ред въпроси, свързани със семейството ви. Може да се каже, че това е крайният срок, за да решите накъде ще поемете във връзката си. После ще е трудно да правите промени или ще трябва да изчакате прекалено дълго, за да може да действате в своя полза. Месецът е подходящ за обмисляне на това дали настоящата ви работа ви дава желаното развитие. Може да се огледате за други възможности, но не приготвяйте тигана, докато рибата е в морето. В средата и края на месеца ще натрупате достатъчно впечатления и информация, за да може да решите какво да правите по-натататък. През периода здравето ви, до голяма степен ще зависи от начина, по който се чувствате и как гледате на нещата. Затова се опитайте да поддържате оптимизма си, за да се чувствате силни и добре в тялото ви. Прекарвайте повече време сред природата и дишате чист въздух. Сега поне наистина ще имате тази възможност.

Риби

Този месец ще ви завари в пълна бойна готовност. Рожденият ви ден е минал, направили сте си равносметката от изминалата година. Някъде на дъното на чашата се усеща горчивина, но сте в състояние да промените нещата. Просто сложете малко или повече захар. Това е месец, в който трябва да се погрижите за себе си. С мрънкането и самосъжалението – до тук. Не сте единствените, които имат проблеми, а вашите са напълно решими. Една положителна промяна във външния вид, повече твърдост в поведението и яснота относно желанията ви ще направят чудеса с живота ви. За изброените задачи крайният срок са първите десет дни на месеца, най-много- средата. От там нататък ще трябва да проявите висока активност, тъй като сте занемарили някои от задълженията си. Това ще ви задължи и да преминете на по-здравословен режим на хранене и сън, за да може да се справите с предизвикателствата. В личните отношения не зачерквайте с лека ръка всеки, който се изпречи на пътя ви. Все може да намерите малко време за любов. Бъдете сигурни, обаче, че наистина харесвате човека и той ви привлича интелектуално.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com