Характерът на жената според любимата ѝ напитка

44287
Характерът на жената според любимата ѝ напитка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои казват, че характерът на жената може да се определи от това какво предпочита да пие. Ето описанието на любителките на различните алкохолни напитки.

Шампанско – предпочита се от кокетките и момичетата, които обичат да се смеят. Тези жени нямат против да се омъжат за по-възрастен от тях партньор. Те често изневеряват и лесно се напиват.

Какво разкрива за нас любимият ни цвят

Според множество проучвания цветовете оказват голямо влияние върху начина, по който възприемаме действителността около нас. А любимите...

Водка пият жените с твърд характер, те са силни  и волеви. Не крият желанията си и се напиват много бавно.

Конякът е напитката  на жените на средна възраст, които имат нужда от топлина, грижа и ласка. Дайте ѝ повече внимание, опитайте се да разберете душата ѝ и ще ви обича вечно. Напива се бърдо.

Уиски — него го пият уверените в себе си жени без комплекси. Ако се напият стават непредсказуеми. На сутринта не обичат да си спомнят за вечерта…

Текилата е за екстравагантните и взривоопасни госпожици. Те могат да бъдат буйни и опасни, макар че след няколко чашки просто се „отрязват“.

Ром с кола е любимата напитка на жените, които обичат да експериментират с всичко. Изтрезняват, преди да са се напили и често изчезват незабелязано. С тях никога не е скучно.

5 неща, за които трябва да отделяте по-малко пари

Удовлетворението от материалните неща трае кратко. Като отделяме твърде много средства за тях, се самозалъгваме, че си купуваме щастие...

Джин с тоник предпочитат дамите, които не разбират от много неща, но обичат да говорят именно за тях. Напиват се бързо, а на сутринта не си спомнят нищо.

Червеното вино е предпочитана напитка от емоционалните и страстните натури. На пръв поглед тя може да ви се стори сдържана, но отвътре бушуват урагани. Не се опияняват бързо, но когато се случи са неповторими.

Бяло вино — сдържани, жени, които знаят цената си, студени и пресметливи, светски лъвици. Те винаги остават трезви и крайно внимателни в постъпките си.

Ликьорите са за „сладките“ жени, които предпочитат да са домошарки. Те готвят чудесно и са отлични домакини. Обичат скъпите подаръци.

Бирата е за жените, които не си усложняват живота с излишни претенции. Това са мъжките момичета. Те винаги ще ви дадат добър съвет. В работата са незаменими приятели.

Златни правила за истински живот

  1. Не жали средства за удоволствия. 2. Харесва ти – кажи го. 3. Вчера вече е отминало, а утре може да няма. 4. Искаш д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...