Харесайте се на всички снимки, като направите тези неща

1776
Харесайте се на всички снимки, като направите тези неща
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време, селфито е най-добрият начин за споделяне на моменти, истории и запазване на спомени. Но много хора не обичат да си правят снимки, защото се смятат за нефотогенични и никога не се харесват на снимките.

Ето няколко начина, с които да излезете страхотно пред камерата и да впечатлите всички!

Усмивки!

Винаги се усмихвайте, докато се снимате. Студената физиономия не ни прави привлекателни, а увисналото лице ни състарява. Усмивката придава младежки вид на физиономията винаги. 

А ако не харесвате зъбите си не е задължително да ги показвате. Можете да се усмихвате по много различни начини. Дори и с очите си. Ако не искате усмивката да изглежда изкуствена, помолете някой да ви разкаже виц или прочетете няколко сами - създайте си настроение. 

Как да си направиш идеално селфи?

Естествени движения

Дръжте се така сякаш няма фотоапарат срещу вас! Не стойте вдървени и наказани, а подскачайте, танцувайте, движете се, дори да спирате за секунда, за да ви хване камерата. Това ще придаде живот на снимката.

Вижте коя снимка стана най-харесваната в историята на Instagram

В социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram има нов първенец по брой харесвания. 20-годишната Кайли Дженър, риалити звезда, се...

Ръцете 

Никой не знае какво да прави с ръцете си, когато го снимат и къде да ги сложи. Важно е движенията ви да са плавни и непринудени - ръка на главата, докосване по бузата, хванете рамката на очилата си. Можете също така и да държите нещо - цвете, кошница, чаша кафе. Когато са заети, няма да ви тормози къде да ги сложите. Освен това трябва да изглеждат добре. Не е нужно да сте с перфектен маникюр. Чистите ръце и нокти са напълно достатъчни.

Те могат да ви помогнат да скриете недостатъци, които не ви харесват. Нещо по дрехите или ако не харесвате някаква част от лицето си. Въпреки че апелираме, да сте свободни и да се обичате в цялата си същност. 

Най-грозните плажни селфита

Вашият ъгъл

Триковете за красота, които всяка жена трябва да знае

Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват продукти, може да имаме дефекти, които е почти невъзможно да се маскират, червил...

Има определени ъгли, от които фотографите не препоръчват да се снима. Като например отдолу нагоре, защото изкривява тялото, добавя двойна брадичка и тн. 

При вашата снимка не оставяйте ръцете си да висят. По-добре ги вдигнете нависоко или намерете какво да направите с тях и да ги държите заети, защото увисналите до тялото ръце, правят раменете да изглеждат по-широки.

Завъртете се наполовина на една страна без да сте изцяло в профил и сложете единия крак пред другия. Също така не натискайте брадичката - сложете деликатно ръка под нея, за да подчертаете не да натрапвате.

Трик от модните фотографи е да притиснете език към небцето си. Това причинява стягане на лицето, което го прави да изглежда визуално по-слабо.

Експериментирайте с ъгъла си и профилите. Не всички снимки се получават добре, но когато намерите своя, това ще промени всичките ви бъдещи фотографски спомени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com