Хората от кои зодии мрънкат най-много?

39435
Хората от кои зодии мрънкат най-много?
Снимка: iStock/Guliver

Никой не обича хората, които се оплакват или мрънкат, но за тях понякога това е върховното удоволствие. Стига да успеят да намерят кой да ги слуша, разбира се. В следващите редове ще видим кои са знаците от Зодиака, които просто не могат да правят друго освен да практикуват любимото си мрънкане по всякакви теми. 

Стрелец 

Стрелците могат да бъдат големи деца понякога. Има случаи, в които представители на тази зодия ще ореват света заради дреболии. При това просто защото не са в настроение. И тук дори говорим за неща, които им се случват на ежедневна база и до момента не са представлявали проблем за тях. Но в дадена ситуация, защото са решили, че днес трябва да са в лошо настроение те ще започнат да се оплакват. И всичко щеше да е наред, ако говорим за нещо, което споделят с приятели, но те започват да мрънкат най-често в ролята си на клиент и да вгорчават живота на обслужващия персонал, който може дори да не го заслужава. Стрелци, ако правите това - спрете веднага. Не е готино и изглеждате тъпо. 

Рак

Световните шампиони по мрънкане. Когато нещо не става според техните очаквания, те започват да се оплакват, но това прераства в откровено мрънкане в момента, в който им се предложат няколко решения. И вместо да ги приемат и да работят поне по едно от тях, Раците решават да стоят в своята черупка и да се самосъжаляват, но задължително трябва да кажат на всеки, който иска да ги чуе. И когато се опита да ги успокои или да им предложи вариант за оправяне на положението, те просто го игнорират и продължават с оплакванията. 

Зодии, които приемат всичко твърде лично

Водолей 

Вярно е, че понякога Водолеите са неразбрани, но това да се оплаквате на хората как сте неразбрани ще ви остави и игнорирани. Скъпи Водолеи, направете усилие да излезете от своя социален балон и приемете, че има хора, които няма да споделят на 100% всички ваши възгледи за живота. Това не означава, че не може да си говорите с тях или да изпиете по бира. Ако продължите да натяквате на хората, с които общувате, как всички извън вашите познати са тъпи и не ви разбират, то рискувате да останете неприятно сами. 

Овен

Любовната мъка е състоянието, което може да превърне Овните в мрънкаща развалина. Разбира се, съчувстваме на всички хора, които са преживяли тежка раздяла, но специално хората (и най-вече мъжете) от тази зодия влизат в една спирала на самосъжаление, която не води до нищо добро, защото те просто си повтарят и набиват в главата как не заслужават да бъдат обичани и няма да намерят любовта. В такива моменти е добре някой техен близък човек да ги поразтърси малко и да им даде съвет. Ако са достатъчно осъзнати, ще успеят да го послушат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com