Хороскоп за месец ЯНУАРИ

31241
Хороскоп за месец ЯНУАРИ

Първият месец е основата на всяка година и трябва внимателно да преценяваме действията си, защото всяко едно от тях рефлектира върху всеки следващ период. Трябва добре да премислим целите си и да сме сигурни, че можем да се справим с тях, преди да си ги поставим.

Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса, където ще сте решени да бъдете перфектни и блестящи. Колкото по-рано проумеете, че нищо на този свят не е перфектно, толкова по-добре за вас и за околните. По-често през годината си припомняйте това. По този начин ще си спечелите и верни помощници, които ще са ви необходими през годината.

4-те зодии, които ще превземат 2017 г.

Зодиите, които ще успеят с каквото и да се захванат, ще постигат целите си, мечтите си и за тях 2017 г. ще бъде една шеметна и невероят...

Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужвате така чаканите положителни резултати и промени. Не може да се каже, че ще имате по-малко работа за вършене, но тя ще бъде по вкуса ви и няма да ви натоварва по неприятен начин. През януари е добре да си „постелете“ психически и физически. Използвайте последните почивни дни, за да си починете добре. Звездите ви съветват да не си позволявате прекалено много удоволствия на трапезата. Ако все пак не може да им устоите започнете процедури по изгарянето на калориите още през първите дни на Новата година. Запишете се на любимия ви вид спорт и не пропускайте занятия. Така ще си гарантирате това, че няма да имате грижи със здравето през цялата година.

Близнаци

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате всичките си планове. Не забравяйте, че всяка промяна носи добро. Освен това промяната ще е свързана с много нови неща и това ще ви даде усещане за нов живот. Най-важното е да не се съмнявате във възможностите ви.

Рак
Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месеца ще започнат промените в живота ви. Те ще засегнат най-много кръга ви на общуване. Сега ще стане ясно кой е ваш искрен приятел и кой преследва други цели. Някои представители на знака ще започнат годината на ново работно място. Предложението може да дойде неочаквано от страна на ваш близък човек, затова слушайте внимателно какво се говори около вас.

Лъв
Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате бързо и решително. Промените ще преминат през живота ви, засягайки личната и професионалната сфера. Онези от вас, които имат дългогодишна връзка ще трябва да проведат сериозен разговор. Каквото и да става, то е действително необходимо и дълго отлагано. Самостоятелните Лъвове ще осъзнаят, че не могат да продължават сами и ще предприемат действия за това да споделят живота си с друг човек.
Дева
Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ ще се състои в завръщането на нещо ценно в живота ви, за което сте загубили надежда, че ще се появи отново. Това е истински подарък от Съдбата и от ваша страна ще се изискат усилия, за да го запазите този път. Промяната не е желателна, тя е необходима, но вие сте способни на нея, така че – действайте!
Везни
Едно спокойно начало очаква представителите на знака Везни на Новата 2016 година. Първите 20 дни на януари ще бъдете в нещо като отпуска. Всичко ще протича спокойно и без никакъв натиск от когото и да е било от офиса ви или семейството. Опитайте се да използвате максимално това време за себе си. Погрижете се за външния ви вид, подредете у дома ви, прочетете любимите ви книги. Може да си направите и срещи с приятелите, с които не сте успели да се видите по празниците. През последната седмица на месеца вече ще трябва да запретнете ръкави и да започнете да работите по новия проект, който ви очаква в работата.

Скорпион
Още от първите дни на Новата 2016 година ще усетите непреодолимо желание да се раздавате. В пряк и преносен смисъл. Оставете се на това желание и не се щадете. Нито в личния, нито в професионалния живот. Щедростта ви ще бъде възнаградена повече, отколкото сте си представяли и ще получите невероятни предложения в замяна.
Стрелец
През първия месец на Новата година на преден план ще бъде общуването с роднините. Ще бъдете търсени за помощ, компания, възраждане на традиции. Не си и помисляйте да се измъкнете. В процеса на тези действия ще разберете, че не само не е толкова страшно, но и ценно да се събирате със своите близки. Това ще ви даде усещането за цел и предопределеност.
Козирог
Януари ще е един месец на спокойствието и своебразен празник за представителите на знака Козирог. Ангажиментите ще ви позволят на имате повече свободно време, което да прекарате с близките и приятелите си. Опитайте се това да не ви попречи да изпуснете нишката в работата ви. В края на месеца са възможни промени в служебната сфера, за които вие трябва да сте подготвени. Не се колебайте да използвате връзките, които имате.

Водолей
Още през първите дни на Новата година в живота ви ще се появят нови хора. От друга страна отношения, които са приключили по не най-добрия начин може да получат възможност за възраждане. Не таете обида в себе си, но и не се раздавайте изцяло там, където сърцето ви подсказва, че може да бъдете използвани.

Риби
Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви. Календарът, обаче не може да е единствената причина за това да правите това или онова. Особено ако не си давате ясна сметка защо точно искате дадено нещо да се случи. Затова звездите ви съветват да потиснете желанията си. Намерете творческото изражение на мечтите си. Имате много начини да го направите без да обърквате живота си.

3-те зодии, които ще намерят любовта през 2018-та

Онази истинска любов, която остава до края на живота . Зодиите, които ще намерят своята половинка и могат да бъдат сигурни, че няма по-...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com