Хороскоп за събота и неделя

21701
Хороскоп за събота и неделя

Какво ни чака през уикенда според зодията? Можете да видите в хороскопа си за събота и неделя. Някои зодии ще се радват на много изненади. Ето кои са те...

Овен

Тази събота ще ви изправи пред предизвикателството да признаете скрита част от себе си. След като тя не вреди никому, няма причина да се срамувате. Бъдете искрени! Най-малкото, ако е свързано с любовта ви, не лъжете вашата половинка. В неделя се насладете на спокоен следобед сами със себе си, защото вечерта се очертава доста "тежка". Чака ви празнуване до зори... на което може да се случи нещо много интересно.

Телец

Някой ви гони прекалено дълго. Ако целта ви е да се умори и откаже, напът сте да постигнете целта си. Ако обаче е бил добронамерен с вас, дали не правите грешка? Може би точно този уикенд ще трябва да останете сами със себе си и да решите - струва ли си да опитате с този човек? Какво ви спира и от какво се страхувате? Когато си отговорите на тези въпроси, всичко ще се нареди.



Близнаци

Колкото и да ви се иска не може винаги да сте прави, поне не изцяло. Имате някои пропуски, които са очевадни и ще най-изгодната ви позиция ще бъде да си признаете сами. В събота ще получите неочаквано обаждане, което ще ви развълнува. Неделя пък се очертава много дейна, ако ви предстои пътуване - непременно опитайте късмета си с някое билетче от лотарията.

Рак

Тази събота пазете сърцето и душата си. Да сте откровени и открити е добре, но не всеки има вашата добронамереност. Пазете се да не пострадате емоционално, защото точно това ще се случи, ако се откриете прекалено лесно. В неделя помислете за следващата седмица и всички неща, които ще трябва да свършите. Направете си план и си стойте у дома.

Лъв

Денят в събота обещава приключения, които ще събудят вкуса ви към нови удоволствия. Настъпва повратен момент в живота ви, когато трябва да се простите с някой от скучните ви навици и да придобиете нов. Никога не може да сте сигурни кой ще срещнете на новото място, на което ще бъдете. В неделя не флиртувайте. Възможно е някой да се влюби във вас, макар и вие изобщо да не търсите това.

Дева

Тази събота може да ви срещне със стара любов. Не бързайте да нападате. Внимателно проучете вероятността за възобновяване на отношенията. И ако не любовни, то поне приятелски нека да са. Този човек ще ви бъде ценен контакт за в бъдеще. Не го подценявайте. В неделя не отговаряйте на обаждания и съобщения, само ще ви напрегнат. Останете си у дома или излезте на дълга разходка с човек, който няма да ви товари с проблемите си.



Везни

Денят в събота обещава много музика и цветове. Опитайте се да прекарате повече време навън. Имате нужда да заредите сетивата си с повече красиви усещания. Ако ви поканят да излезете вечерта, непеременно идете. Ще бъде много ободряващо. В неделя проведете този разговор, който отдавна отлагате. Може би вече е време да бъдете искрени и да кажете всичко, което ви тежи.

Скорпион

В събота не настоявайте за нещо, което не ви се дава от първия път. Може да се сбъркали момента. Това, обаче не означава, че няма да има друг, по-подходящ, такъв. Не мислете за работа или за задълженията, които ви чакат през идната седмица. Опитайте се да си починете. В неделя се обадете на човека, когото харесвате. Повярвайте ни, ще се случи нещо много интересно.

Стрелец

Колкото и да се дърпате от изпълнението на ваше задължение ще трябва да се стегнете и да го изпълните. Нито ще боли, нито ще е досадно, а и ще се разтоварите психически. В събота свършете всичко изостанало, а неделя се отдайте на отдих и среща с приятели. Възможно е именно от тях да научите важна новина за ваша голяма бивша любов.



Козирог

През този уикенд последиците от ваши действия може да се стоварят с пълна сила върху ви. Нямате друга възможност освен да изтърпите товара. Дайте си повече време за размисъл, преди да действате.

Водолей

Много вероятно е ваша стабилна представа да рухне. Оставете си няколко мига окопитване, след което бързо прехвърлете погледа си върху друга цел. Разсейването е най-доброто лечение.

Риби

Този уикенд се придържайте към рационалната част от себе си. Ако толкова искате да дадете воля на чувствата си нека за това разберете само вие. Бъдете малко по-смели в отношението с родителите си и им кажете това, което ви мъчи. Към края на уикенда непременно свършете някаква работа, за да не ви се стори тежък понеделникът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com