Хороскопът за февруари

28527
Хороскопът за февруари
Снимка: Thinkstock

Овен

През февруари вниманието ви ще е съсредоточено върху текущи дела и проблеми. Едва ли можете да планирате грандиозни начинания за този месец, тъй като ще се чувствате малко лениви и пасивни. Но независимо от това месецът няма да мине напразно, тъй като за изпълнение на това, което ви е нужно, ще ви стигнат и сили, и време, и търпение. Нищо няма да помрачи вашето благополучие, ако избягвате прекомерното самохвалство.

В първата декада можете да очаквате успехи на любовния фронт и в творческата работа. В този период ще бъдете по-чувствителни и проницателни и по-често ще обръщате внимание на всичко красиво и хармонично наоколо. Това ще направи живота ви много по-ярък и интересен, затова няма да е чудно, ако прекрасното разположение на духа не ви напуска.

Краят на месеца е подходящо време за жизнени промени. Това ще ви помогне да проведете по-дълбоки преобразувания, необходими, за да не оставате на място, а да се развивате и усъвършенствате. Ще се наложи обаче да поработите не само над външните проблеми, но и над самите себе си.

Телец

Първата декада на месеца обещава интересни и приятни новини, които веднага ще повишат настроението ви. В живота ви ще навлезе приятно оживление, а вие с лекота ще завързвате нови делови, приятелски и романтични отношения. Околните пък ще забележат, че с вас се общува по-лесно и интересно.

Във втората декада ще ви е необходимо повече време за общуване с любимия човек, постарайте се да не допускате взаимна студенина. Възможно е да ви възложат сложна задача, с която няма да ви е лесно да се справите без чужда помощ. Но ако професионализмът ви е на достатъчно високо ниво, то и няма от какво да се притеснявате.

Третата декада може да се окаже напрегнат и конфликтен период. Проблемите в отношенията може да се ознаменуват с разправии, ако не успеете навреме да се справите със своите обиди и раздразнения. Старайте се да не зацикляте върху негативните преживявания и насочете енергията си не към изясняване на отношения, а за полезни дела.

Близнаци

Началото на месеца може да е най-лекият и приятен период през целия месец. Душата ви ще бъде изпълнена със спокойствие, хармония и удовлетвореност. Този период е добър за вас преди всичко с това, че нелошо може да се разберете сами със себе си и да си отговорите на спорни въпроси, които отдавна не ви дават покой.

През февруари вие ще можете да подредите живота си и да премахнете от него всичко излишно, което пречи на благополучието ви. Независимо че активността ви ще е доста умерена, ще успеете да постигнете максимални резултати с минимални усилия. Изобщо за поведението ви през месеца ще бъде характерна икономичност.

Когато на хоризонта се появят нови интересни перспективи, ще действате обмислено и това ще ви даде възможност да използвате всички благоприятни възможности, които ще ви подари съдбата през този месец. Внимавайте само вашата икономичност да не премине в алчност, а емоционалната ви сдържаност да не се възприема от околните като студенина и равнодушие.

Рак

През февруари вие ще се опитате да въведете ред в живота си и да изгладите всички малки текущи проблеми. Може дори да станете прекалено сериозни, което, от една страна, ще ви помага да насочите живота си в по-ясна посока, но от друга – рискувате да се превърнете в отшелници, ако престанете да обръщате внимание на дребните радости, които ви поднася съдбата.

Помнете, че в живота има моменти, когато прекалената сериозност е неуместна – това ще ви помогне да избегнете проблеми при общуването с близките.

Първата декада може да се окаже период на вземане на жизненоважни решения, които да се отнасят както за работа, така и за отношенията ви с любимия човек. Решенията може да са съдбоносни, затова триста пъти мислете преди това.

Краят на месеца ще се ознаменува с творчески идеи и търсене на себе си. Доста е вероятно в средата на месеца да чувствате неудовлетвореност от професионалните си постижения и да се замислите как да постигнете повече, че да ви оценяват по достойнство.

Лъв

Първата декада на месеца ще ви донесе разни дребни грижи. В живота ви ще присъства нотка на непредсказуемост, но пък няма да ви е скучно. Ще се появят много различни идеи и вероятно опитите ви да ги реализирате ще се окажат успешни. Само не се захващайте за няколко неща едновременно. Първо довеждайте докрай започнатото, чак след това пристъпвайте към следващото.

Втората декада ви обещава успехи сред противоположния пол и победи на любовния фронт. Ще успеете да намерите правилния път към сърцето на любимия човек и да завоювате не само неговите симпатии, но и доверието му. В същото време в този период ще сте склонни към прекалено самолюбие и самоувереност в отношенията с околните.

В третата декада на февруари ще ви върви практически във всички начинания, ако сериозно се отнасяте дори към най-незначителните неща. Практичността ви ще се засили и ще ви помага да избегнете сериозни грешки в делата, свързани с работа и кариера.

Дева

Февруари ще се отличава със суета и снижена продуктивност. Периодът може да бъде отбелязан от повече нервност и неуравновесеност, което няма да се отрази по най-добрия начин на трудоспособността и настроението ви. Губете по-малко време за дребни спорове с околните и за безполезни дела, за да успявате в наистина важното.

През месеца ще се заемете с всичко, което ви приближава към реализирането на вашите цели. Ще бъдете още по-решителни и смели, ще бъдете вдъхновени за значителни крачки и грандиозни подвизи.

Каквито и цели да поставяте пред себе си през този месец, ще постигате всичко, в което вложите усилия. Единственото, от което следва да се опасявате през месеца, е да не станете прекалено обидчиви и ревниви. Но ако съумеете да преборите в себе си тези чувства, то всичко ще ви се получава добре.

Везни

Не бързайте да се плашите от трудностите, тъй като, първо, те ще са напълно преодолими, и второ, няма да ви навреди малко закаляване и укрепване на характера. Желателно е да разберете, че самият процес на постигане на целите понякога е не по-малко важен от получения резултат.

В средата на месеца е желателно да не преживявате по дребни любовни неуспехи. Спомнете си мъдростта, че по-добре е да имате птица в ръцете, отколкото жерав в небето. Не преследвайте непостижимото – това няма да ви донесе нищо освен разочарования. Най-добре да проявите мъдрост и да вземете това, което самичко идва в ръцете ви.

Краят на февруари ще ви подари творческо вдъхновение, което добре ще се отрази на продуктивността ви. И нищо чудно средата на месеца да се ознаменува за мнозина от вас с големи професионални успехи и постижения. Ще можете да различавате гласа на интуицията от собствените си грешни съждения и фантазии, което също ще подпомага вашия успех.

Скорпион

Първата декада на месеца може да се окаже нелека, тъй като с усилие ще владеете емоционалните си изблици. Възможно е нерядко да се усещате самотни и изоставени, дори ако не е така. Постарайте се душевното ви състояние да не зависи от отношенията и оценките на околните.

Краят на февруари може да ви донесе много суета и дребни промени. В този период много събития, които ви изглеждат глобални и значими, при проверка може да се окажат празни и безсмислени. Оттук следва изводът да не правите от мухата слон. За да не натворите грешки, старайте се по-малко внимание да обръщате на всякакви незначителни дреболии.

Хороскоп за месец ЯНУАРИ

Първият месец е основата на всяка година и трябва внимателно да преценяваме действията си, защото всяко едно от тях рефлектира върху вс...

Месецът може да ви донесе различни изпитания за издръжливост както във физически, така и в морален план. Ще се появят много важни дела, които ще изискват от вас търпение, мъжество и решителност. Животът ви ще се изпълни с борба, но това ще ви даде сили, за да не губите в тази борба.

Стрелец

През февруари вие ще решавате проблемите бързо, оперативно и със собствени сили. В делата и в любовта ще бъдете склонни да проявявате още повече активност и самостоятелност от обикновено. С други думи, животът ще кипи и ще се променя.

В близкото ви обкръжение може да се появят нови интересни хора, а самите вие да сте изпълнени с нови оригинални идеи, които да се постараете да реализирате. За поведението ви ще бъде характерен стремежът да се окажете в центъра на вниманието, ще бъдете самоуверени, понякога и демонстративни.

Първата декада може да се окаже особено богата на приятни събития, свързани с любов и романтика. Нищо чудно дори с най-привлекателните представители на противоположния пол да се чувствате като риба във вода, и сред всички, които ви симпатизират, да намерите този, който няма да ви разочарова и ще ви направи щастливи.

Козирог

Месечният хороскоп за декември

Овен Представителите на знака Овен ще посрещнат с висока доза оптимизъм последния месец на 2015 година. Около вас има хора, които непр...

Първата декада на февруари може да се ознаменува с конкретна борба, в която можете да победите само при условие, че правилно разпределите сили. Не бъдете излишно самолюбиви и честолюбиви, използвайте войнствения дух, за да получите тласък да се борите и побеждавате.

Втората декада няма да донесе неочаквани промени, но ще ви накара да решавате сложни жизнени задачи. Може да се окажете въвлечени във важни и отговорни дългосрочни проекти, затова, независимо че средата на месеца може да ви се стори относително спокойна, няма да ви се получи да безделничите и да се отпускате.

Третата декада на месеца е хармоничен и щастлив период и той може да ви донесе най-хубавото, което можете да си пожелаете – любов, романтика, светски успех и много различни удоволствия. Постарайте се да използвате това благоприятно време, за да въведете ред в най-проблемните сфери от живота си, тъй като в заключителния период на месеца ще ви се удават с лекота дори най-сложните дела.

Водолей

През този месец напрежението постепенно ще спада и най-после може да придобиете почва под краката и малко да намалите активност. Дори може леко да се отвлечете от работа и кариера и да си спомните, че в живота съществуват любов и романтика.

Средата на февруари може да се окаже сложен период и да се изострят или изплуват на повърхността различни скрити проблеми и противоречия. Главното е в края на месеца с никого да не се карате и да се държите миролюбиво. Иначе горещият ви темперамент ще се прояви в най-неподходящия момент и рискувате да загубите важни отношения.

Хороскопът за ноември

Овен Началото на месеца ще бъде изпълнено със заряд за представителите на знака Овен. Дисциплината ви ще е на ниво и това и това ще ви...

Сега ще бъдете настроени романтично и ще се опитате да се приближите към реализирането на заветната си мечта. Дори да не успеете да въплътите най-съкровените си желания, стига да вървите достатъчно упорито към целта си, то в края на първия пролетен месец ще успеете да подобрите положението на нещата именно в сферите, които според вас изискват подобрение.

Риби

През този месец следва да се борите с илюзиите и грешните си убеждения, които не ви позволяват обективно да възприемате жизнените ситуации. С други думи, ако искате животът ви да започне да се променя към по-добро, започнете със себе си.

Променяте се вие, променят се и обстоятелствата в живота ви. Възможно е да не ви е лесно да съвместявате работа и личен живот. Но ако искате в тези сфери всичко да е наред, трябва да се постараете времето да ви стига и за едното, и за другото.

И още – през февруари трябва да съумеете да изберете правилната дистанция в отношенията с околните, това е залог, че ще ви провърви в партньорските отношения.

Първата декада е най-сериозният период през месеца. Можете да започнете да се замисляте колко добре би било да промените или усъвършенствате нещо в професионалния си живот. Вероятно няма да мислите дълго и скоро ще предприемете смели и решителни крачки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com