Идеи: Как да планираш Свети Валентин?

7041
Идеи: Как да планираш Свети Валентин?
Снимка: Thinkstock

Нямате идея за план за Свети Валентин? Никога не е твърде рано да започнете да ги правите, така че е наистина важно да сте сигурни, че планирате нещо, което е наистина перфектно. Най-важното е да обърнете внимание на малките детайли, за които знаете, че партньорът и гостите ви интересуват.

Забравете вечерите в луксозни ресторанти, най-класическият начин да отпразнувате този ден. Вместо това планирайте нещо необичайно, за да направите деня незабравим за всички. Не се притеснявайте, ето няколко трика за организиране на перфектен Свети Валентин.

1. Списък с гости

Помислете какъв тип гости искате да имате. Потърсете сред приятелите си онези хора, които наистина ще се насладят на тези партита. Изключете нездравословните двойки и необвързаните, тъй като те бързо ще премахнат динамиката на купона и необвързаните ще се почувстват зле или негодуващи. Направете тази вечер вълнуваща, като поканите различни хора.

2. Много шоколад

Събитието за Свети Валентин трябва да има шоколад, така че трябва да включите шоколадов фонтан в планирането. Вашите гости ще се върнат към своите спомени за дипломирането.

3. Излъчвания на живо в социалните мрежи

Какво ще кажете за шоу на живо? С правилния избор на група, вашите гости ще се насладят на събитието с най-добрите мелодични акорди. В зависимост от публиката, можете да изберете известна рок група или акустичен певец или просто местни групи, които са достатъчно талантливи, за да направят събитието уникално.

4. Костюмирано парти

Какво мислите за събитие в стил „Casual Masquerade” или...? Черно и бяло?  Със сигурност ще помогне на гостите ви да се забавляват с костюмите.

Друг начин е да се даде възможност на всеки да се облече в официален дрескод. Направете го още по-вълнуващо, като ги помолите да носят маски и им предложите награди за най-добра маска и най-добре облечени.

5. Поза без страх

Имайте предвид фото кабина, това ще бъде най-добрият начин да накарате спомените на вашите гости да живеят завинаги. Понякога много хора предпочитат да наемат фотограф, но с този трик можете да настроите фото кабина, която позволява на гостите да имат уединение да позират, както искат.

6. Частно кино

Какво ще кажете за пресъздаване на собственото си кино? Ако имате градина или вътрешен двор, можете да инсталирате проектор и да гледате любимите си филми отстрани на къщата, да приготвите приятен пикник с много лесна за ядене храна и да се насладите на романтични филми под звездите. Не забравяйте пуканки, шоколади и селекция от вина, бири или безалкохолни напитки.

7. Оригинални дейности

Дейностите добавят вълнение към партито за Свети Валентин. Можете например да поставите много бонбони сърца в стъклен буркан и когато гостите се чувстват удобно на партито, ги помолете да познаят колко бонбона има в буркана. Човекът, който е най-близо до номера, може да вземе бонбоните вкъщи.

В крайна сметка, трикът за нощта на Свети Валентин е правилното планиране и гарантирането, че всички се забавляват и прекарват страхотно. Така че вечеряте ли в луксозни ресторанти или ще опитаме нещо различно този сезон?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com