Имат ли жените адамова ябълка?

32650
Имат ли жените адамова ябълка?
Снимка: iStock

Според легендата Адамовата ябълка се появила, след като Адам се задавил с парче от забранения плод – ябълка, която останало завинаги в гърлото му. Така се появи второто име на хрущялната издатина - "адамовата ябълка". Наименованието "адамова ябълка" може да се приложи само за мъже, въпреки че всички без изключение имат този орган - както хора, така и животни, птици.

Имат ли жените адамова ябълка?

Задължително. В края на краищата, ябълката на Адам не е нищо повече от издатина на ларинкса, която иначе се нарича преден горен хрущял. Двете му плочи са разположени под ъгъл една спрямо друга. Ако ъгълът между тях е малък, адамовата ябълка стърчи силно и веднага привлича вниманието. С увеличаване на ъгъла адамовата ябълка става по-малко забележима.

Момичетата също я имат. Този орган дава на всички способността да говорим и преглъщаме. В същото време блокира достъпа на слюнката до дихателните пътища. Благодарение на адамовата ябълка се формира тембърът на нашия глас и се произнасят звуците.

Адамовата ябълка при момичетата е почти невидима поради големия ъгъл между хрущялните плочи, което позволява да се скрие под малък мастен слой на шията. Усеща се само тактилно. Само много слаби момичета могат да демонстрират адамовата си ябълка, ако отметнат глава назад, докато се смеят.

Кои момичета страдат от изпъкнала адамова ябълка?

Обикновено тези, които имат хормонален срив. Адамовата ябълка винаги се е смятала за чисто мъжки знак, който е помагал да се разпознае прикритият мъж. Изпъкналият хрущял на ларинкса показва, че тялото страда от твърде високи нива на мъжки полови хормони.

В този случай момичетата страдат от съпътстващи фактори - повишено окосмяване, груб глас, повишена мускулатура. Понякога типът фигура е по-близък до мъжкия.

Адамовата ябълка - причина за страдание?

Изпъкналата ябълка на Адам при момичетата е причина за сълзи, комплекси, неуспехи в личния живот. Мнозина подсъзнателно се измъчват, обсебени от този дефект.

Но ако едно момиче е интересна личност, ако блести с интелект, има чувство за хумор, доброта и други добри качества ... тази адамова ябълка няма да я притеснява, също и грубия глас, и мъжкия тип фигура.

Основното нещо е душата. А външният вид е десетото нещо. Ако осъзнаете себе си като уникален човек, спрете да обръщате внимание на незначителните неща, и животът ви ще се промени. И дали едно момиче има адамова ябълка или не - каква е разликата? В крайна сметка тя ще живее с нея през цялото време. Всичко останало е маловажно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...