Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

1583
Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас
Снимка: pexels

„Къде да срещна правилния мъж?“, ​​„Как да започна връзка?“ - тези и много други въпроси по темата за любовта са занимавали главите на жени от всяка възраст от векове. Но ако вече сте им отговорили и сте намерили своя „принц на бял кон“, е време да разберете - наистина ли ви обича или е по-добре дори да не се надявате на „… и заживели щастливо“? Ще ви кажем какви признаци идентифицират човек, на когото наистина можете да разчитате.

Той цени връзката повече от секса

Връзките не могат да се поддържат само от страст, защото тя бързо изчезва. Ето защо е важно партньорите да са свързани не само по полов път - което, като правило, става по-рядко с годините. Обърнете внимание дали вашият партньор е готов да се среща с вас, дори когато не искате (или не можете) да правите секс. Ако в такива моменти си измисля извинения и си тръгва „до по-добри времена“, той е привързан към вас само физически, а не емоционално.

Още: 7 неща, които ще направят всеки мъж перфектен в леглото

Той ви защитава

Колкото и консервативно да звучи, мъжът винаги е готов да се застъпи за жената, която обича. Освен това ситуациите могат да бъдат различни - от прегръдки, когато нещо ви е уплашило, до защита в буквалния смисъл, когато сте били обидени или нападнати.

Той ви говори

Всички имаме нужда от „свидетел на живота си“ – някой, който се интересува да чуе как е минал денят ни, какво сме купили в супермаркета и как шефът ни отново ни е разстроил. Всъщност, затова казват, че силните връзки се градят преди всичко на приятелство. Ето защо, ако за вашия партньор е важно постоянно да поддържа контакт с вас – било то чрез срещи или дори петминутна кореспонденция – той е привързан към вас не само физически, но и емоционално.

Още: 4-те най-скромни мъже според астрологията

Той разказва на другите за вас

Киното е пълно със сцени на съпруг, който обсъжда жена си с приятел, не по най-добрия начин. Но ако един мъж наистина ви обича, тогава той няма да си позволи да направи публично достояние лошото ви готвене или грешки в леглото. Напротив, той ще ви каже какъв късметлия е, че ви има, и няма да се почувства слаб, ако ви заяви публично любовта си.

Той ви запознава с любими хора

Спомнете си сцената, когато Кари и Тузара отидоха в китайския ресторант в края на града. Тузаря я убеди, че просто харесва кухнята в това съмнително заведение, но сценаристите явно искаха да покажат, че е смутен от нея. Ако човек наистина ви обича, тогава той се гордее, че му принадлежите и спокойно ви запознава с приятели и семейство, без да се страхува от осъждане. Освен това срещата с родителите ви ясно показва, че той има далечни планове за вас.

Още: Страхуват ли се мъжете от амбициозни жени?

Той не ви наранява

Ако обичаме един човек, тогава защитаваме чувствата му. Затова не си позволяваме груби изявления или действия, които биха могли да го обидят. Всичко се основава на проста логика: ако мъжът ви обича, значи иска да изгради бъдеще с вас. И за да изгради точно това бъдеще, той не трябва да прави нищо, което може да ви изплаши. Следователно кандидатът, който прави саркастични шеги във ваша посока, постоянно нарушава вашите граници, дава поводи за ревност - не цени връзката ви.

Той не пречи на кариерата ви

Много мъже все още са с нагласата, че той трябва да работи в семейството, а жената трябва да се посвети на домакинските задължения. Но ако не сте съгласни с тази позиция и кариерата ви е важна за вас, любящ мъж ще направи компромис, защото вашето щастие ще бъде на първо място за него. Освен това партньорът ви няма да ви ревнува от успехите в кариерата.

Още: 5 разлики между мъжкото и женското сексуално желание

Той никога не спира да ви учудва

Любящият мъж винаги ще мисли как да покаже чувствата си. И не говорим само за скъпи букети или декларации за любов - в крайна сметка и това може да ви омръзне. По-скоро говорим за необичайни начини: подаряване на забавен подарък, залепване на стикер с признание за чувства върху хладилника.

Той се грижи за вас

Когато обичаме човек, ние се стремим да му помогнем, дори ако самите неща са непосилни. А за мъжете грижата за жената е начин да й докаже своята стойност и способност да поема отговорност. Вижте дали вашият партньор ви носи лекарства, когато сте болни, дали ви поръчва такси, когато навън е студено, дали ви носи топли чорапи, дали реже плодове, дори когато не го поискате. Колкото и да звучи клиширано, любов е, когато се стремим да „служим“ на човек.

Още: Дрехите, които мъжете никога не трябва да носят

Той ви обича такава, каквато сте

Можете да пишете много и дълго за това, че мъжете често са твърде придирчиви към жените. И все пак си струва да се опитате да намерите онзи уникален екземпляр, който няма да забележи излишния ви килограм, пресолената супа или не особено изисканата домашна прическа. Логиката тук е проста - в дългосрочните връзки всички ние не, не и не изглеждаме пред партньора си в най-добрата светлина. В такъв случай е по-добре да имате човек наблизо, който да ви обича толкова много, че да не забележи вашите недостатъци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com