Истории с неочакван край

85600
Истории с неочакван край

Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми, че ще се прибера точно в 00:00 часа. Всичко това добре, но беше много забавно - питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се, че се прибрах в 3:00 сутринта, напълно пияна.

На влизане у дома часовникът с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжът ми ще се събуди от кукането, изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си и от гениалната идея, че ще избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно, мислейки колко интелигентна и умна съм.

Махмурлук от смартфон

Целодневното използване на смартфони може да предизвика симптоми, почти еднотипни с тези след дълга пиянска нощ, смятат експерти. Изсл...

На сутринта мъжът ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах, че съм се прибрала в полунощ - както му бях обещала. Помислих си "Спасена съм!", след което той каза: "Между другото трябва да сменим часовника с кукувицата".

"Така ли?  И защо любов моя?" - попитах аз трепереща...

"Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "е**си майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен, изкука още един път, изруга нещо и заспа."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com