Италиански депутат: Без секс, докато не се ваксинираме!

3575
Италиански депутат: Без секс, докато не се ваксинираме!
Снимка: Thinkstock

Италианците планират бойкот на Виагра, докато китайците стават едва ли не интимни, докато тестват за коронавирус. Това пише Politico в седмичната си рубрика Declassified, за по-ведрата и понякога комична страна на политиката.

Италианците не се тревожат, когато става въпрос за противопоставяне на фармацевтичните гиганти. С нарастващ гняв на континента от бавното доставяне на коронавирусни ваксини, един италиански политик има идея: секс стачка, докато фармацевтичните компании не оправят бъркотията и не изпълнят обещаното.

Феручо Санса, регионален депутат от Лигурия, предложи във Facebook бойкот на лекарствата на Pfizer като Tavor (което е срещу тревожност) и Viagra.

Според депутата много хора „сега вярват, че ваксините отиват в страните, които плащат най-много“ и правните действия за предотвратяване на това биха били „бавни и сложни“, но предположи, че гражданите „може би да имат друго оръжие в ръцете си“ под формата на бойкот на Виагра.

Санса призна, че това ще направи италианците „малко по-малко искрящи и по-тревожни“, но каза, че може да си струва да напомни на фармацевтичните гиганти за задълженията им към ваксините.

В социалните медии имаше известна подкрепа за идеята на Санса, но ще успее ли да я поддържа? Кой знае.

Не само производителите на лекарства затрудняват ваксинирането, но и полицията.

Ще гарантира ли ЕС ваксинирането срещу COVID-19 на гражданите си?

„Ваксинация: Брекзит - 1, Брюксел - 0“ - това е заглавието на статия във френския национален ежедневник Le Figaro за забавя...

В южния английски град Саутенд ченгетата бяха извикани, за да разбият, както им беше казано, нелегално рейв парти, но вместо да открият група разюздани младежи, те попаднаха на куп пенсионери, чакащи на опашка, за да получат коронавирусна ваксина и консумиращи чай и бисквити.

„Нацупените старци и нацупените старици бяха в изобилие“, каза собственикът на заведението, където се бе организирано ваксинирането, пред местните медии. Чакащите ваксина старци трябва да се смятат за късметлии, пише изданието.

В Китай сега на  международните пътешественици правят четири теста за коронавирус - тампон от нос, гърло, кръвен тест и ... анален тампон. Слуховете, че персоналът на терминала Eurostar на Gare du Midi в Брюксел е оборудван за изключително дълги гумени ръкавици, не бяха потвърдени, шегува се Politico.

Няма съобщения, че някой от старите хора в Саутенд притежава животни, което е също толкова добре, защото в Чили всеки човек, който е присъствал на рожден ден за котка, се е заразил с коронавирус. Здравните служители в малкия град Санто Доминго казаха, че собственикът на котката е пациентът Нула на партито. Помолена за коментар от Declassified, котката просто хвърли пренебрежително поглед и отмина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...