Избери си ТАРО карта и виж какво значи това!

24656
Избери си ТАРО карта и виж какво значи това!

Таро картите крият много информация за това какви сме, какво ни очаква и какво може да казват те за характера ни.

Изберете си карта от 1 до 8 и вижте какво казва тя за вас!

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във всеки от нас живее по един демон. Ето коя е тъмната страна на всяка з...

Карта 1 и 4: Ако сте избрали тази карта, това казва за вас, че сте много предпазливи в любовта и във всички важни решения, които взимате в живота. Не давате лесно на другите да ви опознаят, разкривате малко от себе си и то на най-близките си хора. Важно за вас е да сте в хармония в себе си, за да сте в хармония и с хората около вас. Не обичате промените, предпочитате в живота ви всичко да върви в права линия и когато се случи нещо неочаквано, това ви разклаща много. Въпреки това успявате да се съберете и накрая всичко е наред.

Карта 2 и 3: Вие сте изключително широкоскроени хора, които не обичате дребнавостите и предпочитате откривате и честни отношения. Заобиколени сте с много приятели, обичате шумните компании и за вас няма нищо по-ценно от хората, на които можете да разчитате. В любовта сте склонни да прощавате много и да обичате доживот. Предпочитате да имате голямо и щастливо семейство, вместо живот, пълен с изкушения и флиртове, безмислени връзки и кратки авантюри.

Карта 5 и 7: Вие сте много хубави хора, с много добра душа, но винаги ви се случват несправедливи неща, които не разбирате защо все трябва да се падат на вас! Късметът след 33-тата ви година би трябвало да се обърне изцяло във ваша полза. В любовта сте много недоверчиви, били сте наранявани и не приемате нищо за чиста монета. Всеки нов човек в живота ви трябва да мине през големи изпитания, за да се докаже. Не вярвате на всеки и с право! Знаете, че хората са много подли и е важно първо да ги опознаете, за да сте сигурни, че е малко вероятно да ви навредят.

Карта 6 и 8: Вие сте големи приключенци! Обичате пътуванията, да опознавате света и живота около вас, да имате нови хора, с които да се запознавате и не обичате скуката. Предпочитате да нямате собствен дом, а да можете да пътувате и живеете за малко на различни места, но винаги да е вълнуващо и ново. В любовта също сте склонни да вярвате, че на човек не му е писано да има само една сродна душа, затова не се притеснявате, ако някоя връзка не ви се получи. Знаете, че на първо място сте вие, а след това човекът до вас. В противен случай е възможно да загубите себе си, за да се опитате да угодите на някой друг.

Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ

Всеки човек има в себе си добри и лоши черти, които са част от характера му. Всяка зодия обаче си има една негативна черта, която побър...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com