Използвайте силата на думите за кариерно развитие и повишение на работното място

7683
Използвайте силата на думите за кариерно развитие и повишение на работното място
Снимка: iStock/Guliver

Можете да увеличите шансовете си, да получите повишение и да започнете кариерата си с помощта на силата на думите. С правилно подбрани реплики ще бъде възможно да привлечете нужните ви промени в живота и сами да се програмирате за успех.

Наричането или пожеланието е кратък заговор, който помага да се привлече късмета и да се настроите за победа. Експертите препоръчват да ги използвате, за да привлечете успех в бизнес средата и да  напреднете в кариерната стълбица.

Наричане за повишение в длъжност

Магическите фрази ще ви помогнат да спечелите увереност и лесно да се справите с новите отговорности, с помощта на които ще се избегнат редица затруднения и неприятности.

1.       „Работата е в разгара си, повишението чука на вратата. Веднага щом свърша работата, ще получа повишение." Това наричане се произнася на работното място, когато трябва бързо да се справите с възложените ви задачи.

2.       „На работа ме очакват повишение и уважение. Правя нещата бързо, привличам късмет." Трябва да прочетете това наричане, преди да отидете на работа, като се погледнете в огледалото.

3.       „Късметът ми е по петите, прогонвайки неприятностите. Където и да отида, уважението ме чака навсякъде." Това наричане се чете на нов чифт обувки, които след това със сигурност ще бъдат обути за работа.

4.       "Химикалката в ръцете й е вълшебна - всичко, подписано от нея, се сбъдва, предвижда се повишение." Такова наричане се произнася за химикалка, която се използва за подписване на важни документи. Не се предава на никого и не се използва извън работата.

5.       „Позицията става моя, работата в моите ръце става все по-добра. Веднага щом се събудя сутринта, ще заема и нова позиция." Това наричане се произнася преди лягане за документи, за да получите желаната позиция.

Наричания за израстване в кариерата

Ефективните наричания ще ви помогнат да не сте доволни от вече постигнатото и да изградите добра кариера. С помощта на магическите фрази ще се окаже, че привличате късмет и желани перспективи.

1.       „Излитам бързо с  всяка стъпка, не знам поражения. Докато вървя лесно, кариерата ми ще се развива, ще донеса доход, ще привличам щастието в живота си”. Изрича се всеки път, когато се изкачвате по стълбите на работното място.

2.       "Вашият късмет също ще ме докосне, кариерният растеж ще започне бързо." Такова наричане се казва след началника, за да получите желаната висока позиция.

3.       „На сутринта се събуждам и се захващам за работа. Слънцето залязва, идва кариерното израстване." Произнася се веднага след събуждане.

4.       „Отварям вратата на мечтата си, не знам повече провали“. Това ще ви помогне да започнете кариерата си, ако го кажете в офиса, отваряйки всяка врата.

5.       „Монетата привлича доходи, започва кариерен растеж. Докато тя е с мен, късметът няма да се обърне, ще имам добра позиция." Казва се на лъскава монета, която след това се поставя в чекмеджето на бюрото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com