X
 
 

Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от Национална лотария

4966 2
photo of Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от Национална лотария
Снимка: Национална лотария
Късметът споходи певицата Жана Бергендорф. Тя си спечели 250 000 лева от Национална лотария. Захари Бахаров и Яна Маринова ѝ връчиха чек на старта на осмия сезон на шоуто по NOVA. Жана спечели голямата сума от билет „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“.

„С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава. Една прекрасна челистка в България - Маги Петрович, която много обичам. Вярвам, че ние, артистите, трябва да се подкрепяме много, защото това е нашият свят и той трябва да бъде красив“, каза Жана. Тя сподели, че често изпробва късмета си в Национална лотария. В съдбоносния ден си купува два билета от Свети Влас, в единия от които попада на голямата печалба.

Започва новият сезон на щедрото шоу Национална лотария

Игрите стартират тази събота, 28 септември, от 19.30 ч. по NOVA С вълнуващи емоции, много късметлии и печалби започва новият осми сезо...

„В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се веднага в Национална лотария и вече като ми потвърдиха оттам, че печеля, казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми“, разказа Жана.

Изпълнителката приема печалбата като подарък от Вселената. „250 000 лева са доста добра сума, едно много добро начало, не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми“, каза още тя. Жана планира да инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

„Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална лотария“, каза Жана.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Равно поле 1 Равно поле преди 1 месец Профил на трол?
    Аз не виждам някой българин да е на цели голямата сума а някаква певица изведнъж от нищото оцелва 250 000лв. Национална лотария лъже българите като едното нищо 👈💰👎💰👎🇧🇬👎
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Аз също не вярвам много билетчета съм купила но нищо не спечелих винаги все едно число липсва за голямата печалба всичко е лъжа
    : 0 !
Последно в Актуално