Жената Риби - нежна и романтична

16089
Жената Риби - нежна и романтична
Снимка: Getty

Духовна, любознателна и нежна, жената Риби е истински мечтател. Тя набляга на невидимия свят в живота си, независимо дали е нейната интуиция, емоциите си или света на духовността и религията. Тя е жена, която винаги търси и намира - от голямата схема на живота си до нейните собствени социални взаимодействия. Тя поглъща събитията около себе си, правейки връзки, които другите хора никога няма да видят. Тя много често разчита хората като отворена книга и лесно може да прочете какви са техните намерения, какво ги плаши и какво ги кара да се чувстват обичани. Правейки бавни кръгове около последното и завоевание или интерес, жената Риби е мистериозна, чувствена Русалка, която пази тайните си зад дълбоки, тъмни очи. Тя е нежна и чувствена жена, ценен приятел за очите на всеки.

Жената Риби и любовта

7 причини защо Рибите са най-добрите партньори

Ако искате да имате до себе си верен, грижовен и любящ партньор, ето 7 причини да изберете мъж зодия Риби. 1. Рибите са творчески нату...

В любовта жената Риби очаква магия и мистерия, като водния, прекрасен свят на дълбоко море. Тя обича да е влюбена - за нея това е съкровена мечта, летящ полет. Това е съблазън на нейните сетива и не го приема като нещо друго. Романтичната жена Риби е като лятната буря, започваща с топлината на приятния дъжд, преминаваща през сблъсъци на гръмотевици и светкавици, и завършваща с идилично спокойствие. Тя дава всичко, когато става дума за любов. Вярна на любимия и отдаден партньор, нищо не прави жената Риби по-пълноценна, отколкото това да е влюбена.

Жената Риби и кариерата

Забравете нормална работа в офиса, защото корпоративният свят просто не е подходящ за жената Риби. Тя трябва да използва творчеството си и, когато е позволено да направи това, се посвещава напълно на задачите, които са на разположение. Това не означава, че Рибите не могат да се справят с обикновена работа от девет до пет. Просто за тях тя би била скучна и истинско мъчение, освен ако не ги кара да проявяват креативността си по някакъв начин.

Жената Риби и здравето

Това е най-подходящият партньор за зодия Риби

Когато започнете да си мислите, коя е най-подходящата зодия, с която да съберете зодия Риби, трудно е да си представите някой по-разли...

Както може да се очаква, емоционалната интензивност на жената на Риби означава, че тя ще бъде податлива на главоболие. Рибите обикновено не са роби на графици и това може да е чудесно нещо, но ако е прекомерно, може да има някакви последствия. Акупунктурата и масажът на краката са изключително полезни за жената Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com