Жените искат 2 часа романтика дневно

6451
Жените искат 2 часа романтика дневно

Романтиката е сред приоритетите на жените, показва ново изследване, според което дамите искат точно 106 романтични минути на ден, предаде БГНЕС.

Учени от университета в Бремен, Германия, и от Технологичния институт в Джорджия, САЩ, искали да установят в какво се състои идеалният ден на дамите и открили, че те искат по-малко работа и повече забавления.

В сравнение със 106-те минути романтика, дамите искат да прекарват само 36 минути на работното си място и 33 минути в пътуване с градския транспорт. Повечето жени заявили, че основните им приоритети са романтиката и сърфирането в интернет, което заема 98 минути от деня им.

Следват социалните контакти, за които в идеалния случай представителките на нежния пол отделят 82 минути дневно. На почивката са посветени други 78 минути от деня, следвани от 75 минути за храна и 68 минути за спортуване за изгаряне на калории. Преди да приготвят храната за 50 минути, дамите искат да отделят 57 минути в бъбрене по телефона и 56 минути за пазаруване.

Всичко това идва след осем часа непрекъснат сън - нещо, което жените смятат за съществено преди началото на деня. Дамите признават, че ако можеха, биха прекарвали 619 минути с партньора си, 103 минути в социални контакти и 74 минути в почивка. Те също така биха отхвърлили напълно работата и пътуването с градския транспорт и биха прекарали само 2 минути в домакинстване и грижи за децата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо
Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Агнешкото месо задължително присъства на великденската трапеза. Без него празничната гощавка няма как да бъде завършена. Ако вече сте решили...