Жените смятат тези 8 навика за привлекателни, а те отблъскват мъжете

11195
Жените смятат тези 8 навика за привлекателни, а те отблъскват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да си признаем, че понякога правим неща, с които отблъскваме мъжете, макар и да не го знаем. Чудим се как да привлечем вниманието им, да им се харесаме или да ги подразним, но това може да се окаже истински препъни камък във връзката. Вижте дали правите някое от следващите 8 неща и веднага спрете, защото това отблъсква партньора ви.

Твърде бавно вземате решения – колебаете се твърде много за всичко, а това показва слабост в характера. Трябва да заявите ясна позиция, да изказвате мнението си, да бъдете силна жена, която знаете какво желае и умее да взима решения. Така бихте впечатлили мъжа до себе си, иначе само го дразните.

Непрекъснато му намеквате нещо – разберете, че мъжете не разбират от намеци, на тях трябва да им се каже директно и ясно какво желаете, за да го направят. Сами няма да се сетят. Да знаете, че ще им направите по-добро впечатление, ако прости си кажете какво искате, а не ги карате да гадаят.

Провокирате ревност у него – със сигурност сте опитвали да привлечете нечие внимание или да флиртувате с друг, уверявайки се, че половинката ви ви гледа. Този невинен експеримент обаче дразни партньора ви. Той разбира какво се опитвате да направите и това никак не му харесва. По-вероятно е наистина да го отблъснете с тази своя постъпка.

Преструвките са част от държанието ви – правите се на по-глупава или на по-умна, няма значение – и двете неща отблъскват мъжете. Просто бъдете себе си без преструвки. Няма нужда от тях, нека партньорът ви знае каква жена има до себе си.

Изпуснали сте края на козметичните интервенции – в стремежа си да изглеждате красиви, започвате да придобивате неесетествен вид с всички козметични процедури, на които се подлагате. Това не само, че няма да привлече половинката ви, ами и ще го отблъсне.

Правите си фалшив тен – чрез спрейове за тен или солариум. Противно да очакванията ви, мъжете предпочитат естествения тен. Оставете тъмния загар за през лятото, когато ще посетите морето и плажа и ще съберете тен оттам.

Прекалено сте активни в социалните мрежи – отбелязвате се къде сте, качвате снимки на всичко и т.н. Това е доста досадно за мъжа. Няма нужда да показвате на всички какво правите във всеки един момент. Наслаждавайте се на времето, не го губете за снимки и интернет.

Демонстриране на грубост – клюките, интригите и грубото отношение не са неща, които могат да впечатлят един мъж, а да го отблъснат. Ето защо бъдете добросърдечни и съвестни, покажете уважение и любезност не само към него, а и към всички хора наоколо. Така и вие ще се чувствате по-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com