Женски навици, които карат мъжете да се влюбват

9097
Женски навици,  които карат мъжете да се влюбват
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Жените знаят как да влюбват мъжете в себе си. Този процес не изисква специални усилия от тяхна страна. Дори някои са убедени, че само дантеленото бельо и що-годе хълмист релеф в подходящи области на тялото са напълно достатъчен ключ към мъжкото сърце.

Но има и други, съвсем обикновени, ежедневни женски навици, които могат да вземат акъла на техния избраник. Просто трябва да ги знаят и използват правилно.

Разпусната коса

Мъжете в своето въображение най-често рисуват идеалната партньорка с дълга разпусната коса. При това, колкото по-малко изкуствени средства и допълнителни аксесоари са използвани, толкова по-добре. Така образът изглежда по-естествено, уютно, домашно. На мъжете им въздейства доста сексуално навикът на жените да играят с косата си, като я разрошват малко – така възникват асоциациите със секса, по време на който косата, естествено, не запазва идеалната си форма, получена на излизане от фризьорския салон. Или тайната тук е съвсем друга: мъжът цени и обича самата жена, а не нейната фризура или изкуствено навитите къдрици.

Минимум козметика

Тази точка следва от предишната - мъжете харесват естествеността. Така жената изглежда по-беззащитна й той иска да я защити. Пък и, в интерес на истината, целуването през няколко пласта червило и фон дьо тен не е лесна задача.

Тези женски навици мъжете никога няма да разберат!

Мъжете завладяват Космоса, но все още не могат да разберат структурата на женската Вселена. Затова продължават да смятат едни най-...

Разбира се, няма нужда от крайности. Така че, ако женската кожа не е перфектна, нищо не пречи да използвате т. нар. „гол“ или „естествен“ грим – макар, ако се замислим, да звучи доста глупаво. Е, за да се постигне ефектът на грима „без грим“ очевидно ще изисква определени умения и знания, но малко тренировки дават резултат.

Това наподобява ефекта „небрежно набола брада“ при мъжете – радвайки се, че така ще си спестят обичайното ежедневно бръснене, те полагат тройно повече усилия, за да изглеждат „небрежно брадясали“.

Обувки на токчета

Едва ли ще намерите поне един мъж да остане безразличен към жена в класическа пола или рокля, качена и върху токчета. Въпросът тук изобщо не е в дължината на полата, а в женствеността на образа. Просто обувките на високи токчета правят краката да изглеждат по-тънки и, съответно, по-привлекателни в очите на мъжете.

Въпреки, че по мнението на доста мъже, босата жена е не по-малко секси. Това мъжко „пристрастяване“ също има просто обяснение: голите глезени по принцип намекват за женска голота – а това, разбира се, не може да остави нито един мъж безразличен.

Как да подходите, ако се влюбите в мъж с дете от предишна връзка

Ако се влюбите в мъж, който има предишен брак и дете, със сигурност взаимоотношенията ви ще се усложнят, ако станат сериозни, и този фа...

Прегръдките

Не вярвайте, ако мъж заяви, че не обича да се прегръща! В него винаги има нещо от самеца, който се стреми да защити своята избраница. А какво по-естествено и желано от това да скриеш любимата си от несгоди в силната мъжка прегръдка. Така самочувствието му се повишава, сякаш той е защитник, отговарящ за живота на тази, която е покорила сърцето му.

Хапане на устна

Продължителният зрителен контакт и гризкането на долната устничка е откровена покана за действие. Такава техника на флирт със сигурност присъства в арсенала на повечето дами. Въпросната комбинация позволява да се постигне ефект „две в едно“: откритият, директен поглед право в очите създава чувство за интимност - а прехапването на долната устна се свързва от мъжете със сексуални игри, които вълнуват въображението.

От жената зависи да използва тези техники заедно или поотделно - но ефектът във всеки случай няма да закъснее.

Да се изпотиш от пръв поглед. Разкриха механизма на влюбването

Мнозина смятат, че копирането на езика на тялото при първа среща е сигурен знак за интерес от партньора. Изследователи от Нидерландия о...

Обличане на неговата тениска или риза

Фланелката или широката мъжка риза, облечени от дамата на голо, винаги изглеждат безумно секси. В този коварен флиртаджийски похват има и нещо уютно, сякаш жената е готова да се довери на човека, да сподели живота си с него. Това ласкае самолюбието на мъжа и събужда в него желанието да притежава не само собствената си тениска, но и онова, което е вътре в нея.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com