Живот като на кино: Mountain Views Бистрица

52733
Живот като на кино: Mountain Views Бистрица

През уикенда в с. Бистрица бе открит новият жилищен комплекс Mountain Views. Селището е разположено на най-красивия хълм на с. Бистрица – местността Богдана, на няколко минути разстояние от Парк „Витоша“.

Mountain Views е селище със 17 луксозни еднофамилни къщи в планината с прекрасни гледки в четири посоки – към Витоша, Рила, Стара планина и София. Архитектурата е реплика към класическите възрожденски къщи, а атмосферата носи спокойствие, уют и удоволствието да живееш на чист въздух сред природата.

Къщите в комплекса са с четири различни архитектурни решения и с разгърната площ между 332 и 535 кв. м. Те разполагат с прилежащи озеленени дворни пространства и са с разрешение за ползване. Комплексът притежава изградена собствена инфраструктура и пътна комуникация. Той е ограден и охраняем както със специална сигнална техника, така и с 24-часова охрана на място.

 

Комплекс Mountain Views е разположен на 6 км от Околовръстното шосе на гр. София, в най-високата точка на Бистрица, местността Богдана.

Основната цел при осъществяването на проекта е била създаването на продукт с „най-високо качество”. Изпълнението на строителството е с материали, технологии и оборудване от най-висок клас и с утвърдени марки на пазара. Също така, луксозният комплекс, освен качествените материали и професионално изпълнение, предлага и комфортно обитаване – с широки и удобни помещения, спални със самостоятелни бани, гардеробни, гаражи и достатъчно сервизни помещения. Основен приоритет при проектирането на комплекса е бил удобството на бъдещите обитатели, затова проектът е с напълно изградена инфраструктура, канализация и пречиствателни станции, собствен водоизточник, електрозахранване и пътна комуникация.

Комплексът (http://mountainviews-bg.com/) бе открит официално от г-н Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто Пропъртис, инвеститор в проекта, и г-н Николай Гюров, кмет на с. Бистрица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com