Качества на жената от зодия Скорпион

22024
Качества на жената от зодия Скорпион
Снимка: Pexels

Жената Скорпион е един от най-остроумните знаци на зодиака.

Скорпионът е осмият знак на зодиака, а Осмият дом е свързан със секса, смъртта и цикъла на регенерация. Със своята склонност към всички призрачни и магически неща, женските Скорпиони са естествени кралици на подземния свят и следователно обикновено не са тези, които се плашат от по-интензивните или тежки характеристики на живота.

Звездите за нея – жената Скорпион

Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин. От нея постоянно лъха гордост, магнетизъм и самоувереност. Това, за ко...

Внимавайте да не разсърдите тази жена, защото може да бъде откровено зла. Управлявана е от Плутон и нетрадиционни теми като секс и смърт може да са напълно традиционни и нормални за нея. Малко са обаче хората, които могат да отрекат нейната магнетична личност, дяволска привлекателност и аурата на мистерия, магия и чувственост, които тя носи около себе си като наметало. Това не е жена, която толерира отношенията на повърхностно ниво. Предпочита да обръща внимание на желаещите да се задълбочат в отношенията с нея. С електрическия поглед на Скорпион, силно фокусиран върху вас, е лесно да се почувствате като буболечка, закачена под стъкло, изследвана от любопитен учен, решен да научи всичко, което трябва да знае, и то – на всяка цена!

Един от най-чувствителните знаци в зодиака, жените Скорпиони усещат своите емоции интензивно, въпреки че не винаги могат да ги изразят открито. Знакът е управляван от вода.

Скорпионите властват над окултните науки и истинското значение на думата „окултно“ е „скрито“ - следователно, тези жени имат склонност към тайното и неразбираемото. Само най-решителните (и уважаващи) ще получат разрешение да изследват тайните пещери в сърцето на жената Скорпион.

Жените от тази зодия са универсално известни като секс богините на зодиака, прочути със своята страст, силното си либидо и изключителната си разкрепостеност.

7 горчиви истини за Скорпиона

Скорпионът може да ви дари с най-прекрасните или най-лошите спомени в живота ви и всичко зависи от вашето поведение. Представители...

Сексът е изключително важен за тези жени и добрата сексуална връзка с техния партньор е от изключително значение. Ако това липсва, няма как щастието в живота им да е пълно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...