Как да държите негативната енергия далеч от дома си

7744
Как да държите негативната енергия далеч от дома си
Снимка: istock/Guliver

Вашият дом е вашата крепост и в него не трябва да има негативна енергия. Вярвате или не в енергията, може би сте забелязали, че в определен период от време ви се случва негативни неща, а в друг – положителни. Това е така, защото привличате съответната енергия и тя циркулира в дома ви. Бабини деветини или не – това са няколко начина да държите негативното далеч от дома и от себе си.

Огледало – вероятно сте чували, че то е сред най-силните проводници на енергия. Счупеното огледало не носи само седем години нещастна любов, то може да ви докара и други неприятности. У дома не трябва да имате напукани или счупени огледала. Хубаво е близо до леглото ви да няма огледало, за да не помните кошмарите, които сънувате и да не си навлече стрес и проблеми заради тях. Освен това огледалата у дома трябва да се поддържат чисти. Замърсеното огледало носи проблеми и трудности на стопаните на дома. Ето защо редовно почиствайте както огледалата, така и целия си дом – за да се радвате на мир и хармония в живота си.

Какво НЕ трябва да правите, за да съхраните енергията си

Ние, като хора, винаги сме склонни да се притесняваме, когато нещата не се развият по нашия начин или не се случват както бихме искали....

Дрехи – разчистете всички дрехи, които няма да носите или вече са скъсани, захабени и не стават за обличане. Те задържат негативна енергия, от която нямате нужда. Щом направите място за нови дрехи, нова енергия също ще се появи в дома ви. Гардеробът ви трябва да бъде почистен и подреден, за да има ред и в живота ви.

Ножици – независимо къде съхранявате ножиците, те трябва да са затворени, за да избегнете проблеми вкъщи. В никакъв случай не ги оставяйте върху масата през нощта, защото ще доведат до спорове с член от семейството. Най-добре ги дръжте в специален калъф за ножици или в затворен шкаф.

Метла – поверието гласи, че във всеки дом трябва да има само по една метла, иначе парите ще изчезнат от портмонето ви. Метлата трябва да бъде поставена в някой ъгъл, на неосветено място. Може да я държите в банята, в кухнята, килера или в мокрото помещение. Обърнете я с дръжката надолу, за да получите изобилие не само в портфейла си, но и у дома.

Кожа – естествена или препарирани животи. Ако сте ловец и имате трофеи като еленски рога, ще имате проблем с положителната енергия. Предметите от животинска кожа, било то килими или друго, носят негативното у дома. Това е смъртоносна енергия, така че махнете всичко подобно. Има куп други неща, с които може да декорирате стените и дома си като цяло. Изберете друго, което би привлякло позитивната енергия у дома.

Кой не иска да живее в здравословен, енергийно ефективен и комфортен дом?

Сега ще ви представим най-добрия начин да го изградите – устойчиво, с естествени материали, без емисии на CO2 и азот и със здраво...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com