Как да имаме успешен профил в Tinder? Вижте тук

13982
Как да имаме успешен профил в Tinder? Вижте тук
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че съществуват и други платформи за запознанства, Тиндър остава най-популярната към този момент, като набира сериозно приложение и от хора над 50 години. Ако и Вие обмисляте да създадете профил с цел запознанство, вижте по-долу някои неща, които може да са Ви полезни.

1. Снимките Ви.

Това, разбира се, е първото нещо, което грабва. Не е нужно да сте холивудска звезда, снимана от професионален фотограф, за да имате привлекателни снимки. Подберете не повече от 4-5, като е хубаво да имате поне една в цял ръст, да сте усмихнати и най-добро впечатление правят снимки, на които се виждат вашите хобита и интереси – пътуване, хубава храна, рок концерт, снимка с кучето Ви и други подобни. Това са т.нар. „стартиращи разговор снимки“ и по този начин избягвате неловкото „Писал си, че харесваш кучета. Какви?“, докато „Готино куче на снимката! Каква порода е?“ звучи далеч по-интригуващо.

2. Описание

Изключително скучен профил е от тип „Аз съм Мишо, на 35, счетоводител по професия и търся половинката си. Обичам да чета, разходки по плажа и да пътувам“. Докато вероятно това е съвсем нормално представяне – няма интригуваща нотка, която да накара този отсреща да „даде надясно“, т.е. да хареса Вашия профил.

„Профилите на мъже, които са ми се сторили интересни, са тези които са забавни, имат нотка чувство за хумор, личи по снимките и описанието, че обичат и умеят да си прекарват добре и имат разнородни интереси. Така и аз се чувствам предразположена да ги заговоря за тях“, споделя Анелия, на 32 години.

Жените са доста по-придирчиви, според проучване и доста по-трудно харесват профил на мъж, от колкото обратното. По тази причина, ако мъж иска да спечели вниманието към себе си, трябва да отдели време да направи профила си интересен.

Обратно при мъжете обаче, в  повечето случаи те са привлечени повече от външния вид на жената. Въпреки това, те също откриват профили, които ги отблъскват, даже и такива на много привлекателни жени, като най-често са тези с прекалено изкуствени пози.

„Откровено най-безразличен ми е профил на момиче с много селфита, „нацупени устнички“ и описание като „mucinkaaa” “, разказва Борис на 29,  „Не разбирам защо смятат, че 14 идентични фотографии на фона на плочките им в банята, се смятат за привлекателни“, допълва той.

3. Умението ни да завързваме разговор

Отдавна не е достатъчно просто да кажем „Здрасти, как си?“.  Доста често, както жени, така и мъже, няма да отговорят на „Здр“, дори и профила да им се е сторил интересен. Ако нищо от снимките или описанието не Ви подсказва как да започнете, винаги може да стартирате с  „Привет, как минава твоят ден?“. Кратко описание на ежедневието, обичайно дава тон на разговора.

Ако отсрещният Ви се е сторил интересен, отговор като „Нищо, работя, после в нас“, има възможност да прекрати разговора още в зародиш. Алтернативно може да разкажете нещо вълнуващо от деня Ви, с какво се занимавате, дали сте отишли да спортувате в обедната почивка и тн. Ако желаете да сте интересни на човека отсреща, помислете какъв тип отговор би Ви звучал интригуващо.

Бъдете откровени, забавни и земни.Даже и онлайн, доста бързо се надушва, когато някой е неискрен и се държи фалшиво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com